Blizanci: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Provući ćete se kroz iglene uši po nekim pitanjima. Iako će situacije djelovati dosta ozbiljno, ipak je sreća na vašoj strani u ovom periodu i uz njenu pomoć ipak će sve na kraju biti u vašu korist. Po nekim pitanjima moraćete da se suočite sa blokadama i ograničenjima, ali po drugim kao da će se sva vrata sama od sebe otvarati pred vama.

Iz tog razloga gledajte gdje usmjeravate svoju energiju i trud. Nemojte pred kraj nekog projekta ili dogovora početi da gubite snagu – ne odustajte.

Ljubav. Pred zauzetima je jedna dosta promjenjiva sedmica u kojoj će se vaše raspoloženje, ali i situacije sa voljenom osobom, mijenjati bukvalno iz minuta u minut. Ovo su dani u kojima je sve moguće – i da se fantastično provedete i budete puni ljubavi u jednom trenutku, ali i da vam budu povrijeđena osjećanja pa da iz tog razloga napravite svađu ili jednostavno zaćutite.

Ipak, suštinski – Venera, planeta ljubavi, sklada i ljepote, u vašem znaku uvijek će na prvo mjesto, i pored problema, ipak izbaciti ljubav…

Slobodni imaju veliku šansu da se zaljube, ali i da uđu u novu emotivnu priču. Obostrana jaka privlačnost može vas u drugom dijelu sedmice opiti i pokrenuti zanimljiva dešavanja sa simpatijom.

Zdravlje. Nervoza želuca. Manji problemi s grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info