Bik: Sedmični horoskop za period od 17.06.2019. do 23.06.2019.

0

Posao. Ukoliko se u ovim danima borite sa papirologijom, sa dokumentima, sa dozvolama – izdržite i ne odustajte, jer se rješenje već nazire. Situacije će se ubrzati u drugom dijelu sedmice.

Tempo dešavanja će se odraziti na vašu stabilnost i mir i u ovom periodu se potrudite da u kontaktima sa saradnicima i poslovnim partnerima budete pribrani i racionalni. Može doći do povremenih varnica pa nemojte dozvoliti da ovi momenti utiču na odnose koji su vam važni.

Ljubav. Možda trenutno niste u fazonu niti u pravom raspoloženju da se posvetite onim pitanjima koja prave tenziju ili problem u vašem odnosu. Želite da promijenite teme, da promijenite sredinu, da pobjegnete iz okolnosti, da pobjegnete od razgovora u kojima ili vi ili voljena osoba budete na neki način povrijeđeni.

Mnogi od vas će ili otpočeti sa planovima za putovanje ili čak otići na put do kraja sedmice. To bi bio dobar potez za stabilizaciju i za bolje odnose u vašoj emotivnoj priči.

Slobodni, ovu sedmicu bismo mogli da okarakterišemo kao vrlo zanimljivu, jer postoji ogromna šansa da vam neko zapadne za oko. Moguća su brzinska zaljubljivanja, a flertovanja će svakako biti na više strana.

Zdravlje. Slaba tačka su disajni organi. Takođe, manji problemi sa pritiskom i stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info