Dnevni horoskop za 15.06.2019.

0

Ovan


Odmorite se od naporne sedmice, a ako baš želite akciju, tada radite ono što vas ispunjava, bilo da je to hobi ili sport. Rodbinski odnosi dobiće na kvalitetu, a nije isključen razgovor o porodičnom poslu ili nasljedstvu. Planete podržavaju vaša ljubavna nastojanja, ali onaj ko vam se sviđa sumnja u iskrenost vaših osjećanja.

Bik


Mogući su nesporazumi s ukućanima. Njihovo nerazumijevanje vaših potreba jako će vas pogoditi. Ipak, time neće biti ugrožen obostrani osjećaj privrženosti. Raspoloženje vam je dosta promjenjivo, a energije ćete imati samo za ono što vam predstavlja užitak. Uživaćete u dugoj jutarnjoj kafi i dokonom druženju s prijateljima.

Blizanci


Bićete veseli i optimistični pa ćete se rado družiti s prijateljima. Planiraćete zabavu u društvu pa možda večeras odete u bioskop, na ples ili piće u omiljenom kafiću. Svojom duhovitošću i originalnim pristupom mnogima ćete biti neodoljivi, a vas će privući neko samozatajan i teško dostupan.

Rak


Vaše raspoloženje će biti odlično pa veče rezervišite za druženje. Uživaćete u neobaveznim razgovorima i bezazlenim tračevima. Mogli biste uspješno riješiti ljubavni problem, naročito ako ima veze s uplitanjem treće osobe u vašu vezu. Pokazaćete da se znate izboriti za svoju ljubavnu sreću i sklad.

Lav


Ne bježite od stvarnosti, suočite se s problemima ili onim što vam se ne sviđa. Jedino na taj način možete riješiti nešto što vas iznutra nagriza. Sputajte poriv za raspravama, čak i ako ste uvjereni da ste u pravu – samo će vas iscrpiti. U večernjim satima zabavićete se u dobrom društvu, ali i potrošiti previše novca.

Djevica


Nastojte dio dana provesti s prijateljima, posebno ako ste se udaljili od njih. Ako se i ljutite na nekog, vrijeme je da o tome razgovarate. Pretjerivanje vas neće nikamo odvesti, nego će vam donijeti probleme. Budite umjereni i kontrolisani kako u razgovorima, tako i u hrani i piću. Ako ste za volanom, oprezno vozite!

Vaga


Vrijeme je pogodno za nove ljubavne početke, dok će uhodane veze i brakovi doživjeti procvat. Osjetićete potrebu za slobodom i naići na partnerovo razumijevanje, što će vam još jednom potvrditi da niste pogriješili u izboru. Slobodne trenutke najradije ćete provesti sami sa sobom, uživajući u dobroj knjizi ili omiljenoj seriji.

Škorpija


Vodite računa da ne poremetite kvalitetne odnose i ne pogoršate one koji nisu dovoljno čvrsti. Član porodice očekivaće od vas više aktivnosti u kućnim obavezama, ali nećete biti za to previše raspoloženi. Biće vam teško odlučiti u kojem pravcu krenuti i na koje se ljude osloniti. U takvom stanju zbunjenosti, nemojte donositi odluke.

Strijelac


Imaćete odličnu koncentraciju pa će svi poslovi kojih se prihvatite odvijati bez teškoća. Društveni apetiti će vam porasti pa će vas boravak u kući ispunjavati nemirom. Ukoliko vam je potrebna promjena, za to će najbolji biti večernji izlasci, razgovori s prijateljima i više slobode. Nazovite ljude koje niste dugo vidjeli i zakažite susret.

Jarac


Samoća vam nikako neće odgovarati. Imaćete zanimljive ideje o tome kako biste proveli dan pa nazovite prijatelje. Izlazite i zabavljajte se, drugima ćete biti simpatični. Ako nešto započinjete, ugodno će vas iznenaditi podrška okoline. Oni koji su nesrećno zaljubljeni, mogli bi imati uspjeha u pokušaju zbližavanja sa simpatijom.

Vodolija


Godiće vam kretanje i fizička aktivnost pa dan provedite izvan kuće. Vaše raspoloženje biće zarazno. Animiraćete djecu i uživati u njihovoj razigranosti. Vaša sposobnost da s lakoćom riješite probleme unijeće sklad u porodični život. Samcima se savjetuje što više izlazaka, kako bi nekoga upoznali.

Ribe


Na ljubavnom planu očekuju vas nova uzbuđenja pa je poželjno da negdje izađete i zabavite se. Mogli biste imati problema s bivšim partnerom koji želi obnoviti odnos, uprkos tome što ste dali do znanja da to ne želite. Posvetite više pažnje djeci.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info