Dnevni horoskop za 10.06.2019.

0

Ovan


Očekujete velike promjene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze vaše znanje ili profesionalno iskustvo, jer uzaludno rasipate svoju kreativnu energiju. Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili ulogu pa obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba. Ponekad nešto ne izgleda dovoljno dobro dok se ne proba.

Bik


Ukoliko vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje ili prisustvo, izbjegavajte novi konflikt s tom osobom. Previše arogancije s vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Čini vam se da ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku. Razmislite šta je pravi povod. Možda ste negdje zatajili ili suviše brzo donosite zaključke.

Blizanci


Pretjerujete u svojoj kreativnoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Na negativne komentare ne treba da odgovarate po sličnom principu – budite mudri. Razmislite o varijanti pomirenja sa osobom za koju vas vezuju različiti interesi. Sentimentalno ste raspoloženi i imate velika očekivanja, ali kao da vam nedostaje prilika da izrazite sve svoje namjere.

Rak


Prihvatite novu poslovnu ulogu ili ideju koju predlažu vaši saradnici. Zajednički uspjeh predstavlja najbolju garanciju i za buduće ciljeve koje imate. Potrudite se da ostavite ozbiljan utisak na svoju okolinu. Posvetite više pažnje voljenoj osobi. Neko vas posmatra zaljubljenim pogledom. Osmislite romantičnu zabavu udvoje ili, u skladu sa svojim statusom, toplu atmosferu koja će vam prijati.

Lav


Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspjeh – većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Neko će vas iznenaditi na pomalo neprijatan način ili bez objašnjenja za svoje postupke. Bolje je da prihvatite neku partnerovu ideju nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Pustite da vam se iskristališu osjećanja.

Djevica


Imate dobre namjere, ali neko ne razumije u potpunosti vaše poslovne ciljeve i kreativne ideje. Novi događaji pomalo remete vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utješno rješenje. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču ili obećanja. Provjerite na vrijeme nečiju emotivnu naklonost kako biste spriječili moguće nesporazume.

Vaga


Djelujete neraspoloženo i opterećeni ste različitim obavezama pa zbog toga nemate dovoljno povjerenja u nečija obećanja. Pokušavate da ostvarite svoje poslovne namjere mimo zvaničnih protokola, ali to ima i svoju cijenu. Nema razloga da se ponašate suviše zahtjevno pred voljenom osobom. Velika upornost ponekad donosi suprotan efekat u odnosu na očekivanja. Postoji i neka druga prilika.

Škorpija


Djelujete zahtjevno, ali susret sa jednom osobom nije ispunio vaša očekivanja. Preostaje vam da razmislite o nekom alternativnom rješenju, kako biste nadoknadili propušteno vrijeme i priliku. Uz obilje šarma, ne uspijevate da privučete nečiju pažnju i naklonost. Stalo vam je da budete u nečijem društvu. Sačekajte na novi trenutak kada ćete ostvariti ono što priželjkujete.

Strijelac


Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Neko se trudi da vas uvjeri u svoje dobre namjere, ali jasno je da stvari mogu izgledati i drugačije. Nemojte dozvoliti da vas zavaravaju. Važno je da razumijete nečiju emotivnu slabost. Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili da kažnjavate voljenu osobu.

Jarac


Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem ili odgovorima koje dobijate, potrudite se da pravilno korigujete određene stavove u poslovanju. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ništa ne rješavate u svoju korist. Možda vam nedostaje emotivni fluid i podsticaj, ali nema razloga da se protivite nečijim željama. Partner djeluje raspoloženo i ima načina da vas obraduje.

Vodolija


Djelujete nepovjerljivo prema saradnicima i tražite nove informacije kako biste pravilno razjasnili zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu pa budite oprezni kome ili šta obećavate. Ne razumijete najbolje partnerovo ponašanje, ali to vam ne daje za pravo da samostalno odlučujete o zajedničkim planovima. Nema razloga da se poigravate nečijim osjećanjima.

Ribe


Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savjet i promijenite dosadašnju strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Pomalo ste zatajili pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju sa obje strane.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info