MANGO: 5 ljetnih komada garderobe koji su sada na sniženju

0

Sigurno se nikada ne oslanjamo isključivo na sniženja, ali je sigurno i to da ćemo veoma rado kupiti određene komade garderobe po nešto nižim cijenama. Upravo sljedećih pet MANGO komada garderobe trenutno su na sniženju, a odličan su izbor za ljetnu sezonu. Evo i koji su to.

Bluza sa karnerima


Karneri su veoma ženstveni, a možete ih pronaći na raznim komadima garderobe. Naravno, najčešće su zastupljeni na mnogobrojnim modelima haljina i bluza, a upravo jednu takvu bluzu sada možete pronaći na sniženju. Veoma praktična i privlačna, možete je nositi u svim prilikama, a s obzirom na to da je riječ o bijeloj, odlično će se uklopiti sa svim drugim bojama (dostupna je i crna verzija, cijena je ista). Kupite je ovdje.

Košulja haljina


Jedan od najvećih ljetnih trenodva, košulja haljina popularna je unazad par sezona, a situacija se neće promijeniti ni ovog ljeta. Ukoliko birate model čija dužina seže do pola lista, možete je nositi u svim prilikama, čak i na posao, a takva je upravo ova MANGO haljina koja je sada na sniženju. Kupite je ovdje.

Košulja na pruge


One su ultra popularne tokom ljetne sezone i sigurno ih nećemo ni izbjeći ni zaobići. Naravno, pruge su toliko popularne da ih možete pronaći (bukvalno) na svemu, a blijedo žuta košulja od pamuka, sa tankim bijelim vertikalnim prugama, sigurno će vas dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite. Takođe, dostupna je i druga opcija, a riječ je o svijetlo plavoj pamučnoj košulji sa istim prugama kao na žutoj. Kupite je ovdje.

Haljina na preklop


Haljine na preklop veoma su zahvalne i to iz više razloga. Jedan od najvažnijih je taj što su one nevjerovatno udobne, a ne treba zaboraviti ni to kako su one odličan izbor za nešto niže dame, jer vam mogu pomoći da dodate par centimetara svojoj silueti. Ukoliko birate model koji je ukrašen tufnama, spojićete dva veoma popularna trenda koji su i više nego poželjni tokom ljetne sezone. Kupite je ovdje.

Pastelna košulja


Na kraju, tokom ljetne sezone preovladavaju i nešto svjetlije i nježnije boje pa su pastelne nijanse zaista odličan izbor, bez obzira na komad garderobe koji birate. Naravno, lagane ljetne košulje uvijek su dobra opcija, jer su veoma zahvalne za održavanje, veoma su udobne, a možete ih nositi u mnogobrojnim prilikama. Jednu takvu košulju možete kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info