Dnevni horoskop za 04.06.2019.

0

Ovan


Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih djeluje podsticajno i uzbudljivo. Vaše poslovne namjere, želje i motivi su jasni. Sve se svodi na upotrebu određenih formula, koje donose poslovni uspjeh i emotivno zadovoljstvo. Upotrijebite neke skrivene adute u namjeri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkim potrebama i ukusu.

Bik


Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspješnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek. Važno je da precizno objasnite svoje ideje kako biste dobili podršku saradnika. Partner ne želi da vam povjeri svoje tajne namjere, ali vi ne odustajete lako. Odbijanje vas dodatno podstiče na akciju.

Blizanci


Motivisani ste za uspjeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Prijaće vam novi poslovni izazov. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da djelujete razočarano. Izvucite dobru pouku. Između vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete lako da se dogovorite o zajedničkim planovima.

Rak


U vašem interesu je da izbjegavate sumnjive ponude ili osobu koja vas dekoncentriše u profesionalnom izražavanju. Svako od saradnika treba da se bavi svojim problemima i da završava svoj dio poslovnih obaveza. Neodstatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na partnerove skrivene namjere.

Lav


Neko insistira na promjeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni u procjeni svojih mogućnosti. Neko vam nudi svoje razumijevanje i beskrajnu pažnju. Ali, vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje.

Djevica


Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom, ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. U finansijskom smislu, izbjegavajte nepotrebne račune. Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savjet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.

Vaga


Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobjednika u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti. Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.

Škorpija


Ne treba previše pričati o staroj slavi, kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspjeh podrazumijeva novu i dobro osmišljenu akciju pa prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama. Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo mijenja se u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad djelujete zbunjeno i neodlučno.

Strijelac


Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primjećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da riješite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju. Izbjegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.

Jarac


Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku. Potrebno je da imate dobar plan. Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao što priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.

Vodolija


Bez obzira na različite neprijatnosti koje vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji vam dobro rješenje. Potrebno je da procijenite najbolji trenutak za poslovnu akciju. Izbjegavajte ishitrene odluke. Pokažite da posjedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

Ribe


Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti nemaju svoju upotrebnu vrijednost. U susretu sa bliskom osobom, izbjegavajte “osjetljivu temu” ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info