Dnevni horoskop za 03.06.2019.

0

Ovan


Budite spremni na čekanje, odgađanje planova i zastoje u poslu. Ipak, nemojte se nervirati, jer to nije trajno stanje stvari. U ljubavnom životu nagrizaju vas sumnje. Zaustavite ljubomoru i ne donosite nagle odluke. Dobar Venerin uticaj idućih vam dana otvara priliku da razriješite nesporazume, naravno uz više strpljenja.

Bik


Naći ćete se u trokutu između posla, doma i novčanih ulaganja. Zadnje će vam zadavati manje problema pa biste napokon mogli naplatiti neka potraživanja. Poslovi će zahtijevati punu pažnju, a kod kuće vas očekuju ugodna zbivanja. Zaokupiće vas ljubavni život – željećete svaki slobodan trenutak podijeliti s partnerom.

Blizanci


Mnogi odnosi i okolnosti u vašoj radnoj sredini postaće vam jasniji, ali razočarenja u neke kolege i dalje su moguća. Moraćete se uklopiti u timski rad i prihvatiti tuđe ideje, iako se vaša mišljenja kose s njihovima. Starija osoba iz porodičnog okruženja pokušaće izvršiti pritisak na vas, ali vi joj nećete popustiti ni najmanje.

Rak


Odnosi u braku ili porodici sve su bolji i sadržajniji pa pazite da ne unesete nemir zbog svoje sumnjičavosti. Osoba koja vam se sviđa poigravaće se vašim osjećanjima i strpljenjem, ali znaćete joj uzvratiti istom mjerom.

Lav


Čeka vas mnogo poslova pa što bolje organizujte vrijeme kako biste sve stigli. Plaćanje računa, rješavanje porodičnih problema, nabavke i kućni poslovi prilično će vas iscrpiti. Iako ćete se truditi da uskladite različita životna područja, lako se može dogoditi da nešto bitno zaboravite ili da se s nekim pogrešno sporazumijete.

Djevica


Na poslu se nećete osjećati ugodno. Moraćete se prilagođavati, uvažavati šefove hirove i postojeće okvire poslovanja. Rješenje jedne situacije nadohvat vam je ruke, ali nemojte previše insistirati ili gnjaviti nekoga da cijeli proces ubrza. Povucite se i budite strpljivi, tako će se sve odvijati brže i spontanije.

Vaga


Više samokontrole i promišljenosti olakšaće vam snalaženje u svakodnevnim situacijama i održavanju dobrih odnosa s ljudima. Riješite nesporazume s bratom ili ocem, posebno ako su vaši odnosi i inače loši. Neki među vama dan će posvetiti brizi za zdravlje, možda ostaviti cigarete ili se početi intenzivnije baviti sportom.

Škorpija


Planete osiguravaju uspjeh u učenju, sportistima dobre rezultate, a poslovnim ljudima uspješne sastanke i saradnje. Ljubavne događaje prihvatite spontano, bez previše analiziranja koje vas može udaljiti od srži stvari. Što jednostavniji budete i manje opterećeni ishodom nekih situacija, to ćete brže privući srećne okolnosti.

Strijelac


Mislima ćete se vraćati u prošlost, nastojeći raščistiti neke stvari sami sa sobom. Starije među vama očekuje zanimljiv susret koji će vas podsjetiti na dane mladosti i djetinjstva. Ukoliko se posvetite porodici u većoj mjeri, moći ćete jasnije procijeniti šta vam je zaista bitno. Nervira vas ponašanje starijeg ukućana – popustite mu.

Jarac


Očekuje vas uspjeh u aktivnostima koje obavljate. U poslu će vas, osim izdržljivosti i upornosti, pratiti srećne okolnosti s kojima možete postići više od očekivanog. Majstorski ćete se koristiti poslovnim adutima, ispravno procijeniti šta i kada trebate nešto uraditi. Na pomolu je rješenje situacije koja vas je počela opterećivati.

Vodolija


Burno ćete reagovati na dobronamjerne savjete, što će vam otežati ostvarivanje i najjednostavnijih zadataka. Ako vas drugi ne cijene dovoljno, dokažite im suprotno. Vaša veza je u nestabilnom razdoblju, ali sve što se sada događa donosi i poboljšanje na duge staze. Pripazite na novac – pametno raspolažite njime.

Ribe


Pružiće vam se prilika da se prikažete u najboljem svjetlu i shvatite koliko ste sebe nepravedno potcjenjivali. Organizujte dan tako da što manje boravite u kući, a više se družite s prijateljima. Sagovornici će se osjećati ugodno u vašoj blizini pa ćete privlačiti pažnju svojim britkim umom i odličnim logičkim procjenama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info