Dnevni horoskop za 02.06.2019.

0

Ovan


Bićete veseli i nasmijani. Ako imate djecu, imaćete pregršt ideja kako ih zabaviti i učiniti im dan zanimljivim. Nastojaćete im nadoknaditi sve ono vrijeme koje niste s njima dok radite. Mlađi će razmišljati o kursu plesa, stranog jezika ili računara i o tome se informisati na internetu.

Bik


Duboko u vama tinjaće nezadovoljstvo koje će vas povlačiti u osamu. Neki od vas će po inerciji obnoviti staru vezu. U brakovima će biti nužna veća količina ustupaka. Dan je dobra prilika za nove početke, unatoč svađama i nesporazumima. Upoznaćete zanimljivu osobu, a ako ste u vezi, takav susret će biti ispit vjernosti za vas.

Blizanci


Neke obaveze ili dugovanja prisiljavaće vas da radite ono što inače ne biste, da se pojavljujete na mjestima koje ne volite ili razgovarate s pojedincima koji vam idu na živce. Vaši prihodi mogli bi ponešto opasti, a ušteđevina se smanjiti pa nastojte više štediti. Prolazne zdravstvene tegobe biće znak da ste preumorni.

Rak


Neko će vam namjerno uzdrmati samopouzdanje ili pokolebati u ostvarenju ciljeva. O kome god da se radilo, nemojte dopustiti da ima toliko velik uticaj na vas. Smetaće vam partnerov bezbrižan stav prema kućanskim obavezama i naporima. Zamjerićete mu što vam malo ili nimalo ne pomaže.

Lav


Dugotrajni boravak u kući ispunjavaće vas nemirom. Radije ćete pribjegavati izlascima, kraćim putovanjima ili izletima u prirodu. Pojedinci ovog znaka uživaće u druženju s djecom. Novčana ulaganja u dom biće nakratko obustavljena, možda zbog kakvog događaja u porodici, slavlja ili vjenčanja na koje ćete se morati istrošiti.

Djevica


Moguće su promjene u porodičnom okruženju. Iako vas neće veseliti, barem će vam dočarati na koga možete računati. Prijatelj će vam otkriti svoje pravo lice, a na vama će biti da odlučite šta i kako dalje. Energično ćete se prihvatiti krečenja ili razmještaja, ali brzo ćete uvidjeti da je posla mnogo više nego što ste očekivali.

Vaga


Bilo da dan provodite u kući ili na otvorenom, odlično ćete se osjećati. Gode vam fizičke aktivnosti i pokret, kao i razgovori uz kafu. Moguć je telefonski poziv osobe suprotnog pola, a njeni komplimenti i priznanja i te kako će vam goditi. Ukoliko dan provodite u prirodi, napunićete baterije i vratiti se kući opušteni i dobro raspoloženi.

Škorpija


Očekuje vas mnogo buke i gužve. Dolazak prijatelja ili rodbine primoraće vas da se pomirite s pomanjkanjem slobode kretanja, naročito ako neko kod vas prespava. Ne donosite nagle i radikalne odluke. Mogli biste previše lično shvatiti neke događaje i partnerove postupke, a koji uopšte neće biti upereni protiv vas.

Strijelac


U potrazi za ljubavnim osvježenjem naići ćete na osobu koja vam neće biti do kraja iskrena. Strast će vam pomutiti razum, ali s vremenom ćete spoznati kakva je druga strana. Nemojte biti skloni samosažalijevanju. Provedete li ovaj dan dinamično i sadržajno, osjećaćete se mnogo bolje, a i lakše ćete zaspati.

Jarac


Bićete zaboravni i rastreseni. Ukoliko imate obavezu koja zahtijeva rano ustajanje, teško će vam pasti, ali pomoći će kaloričan doručak. Kada se razbudite, jutarnjem umoru neće biti ni traga. Večernji izlazak rezultovaće zanimljivim poznanstvom ili romansom koja će vaš emotivni život usmjeriti u novom pravcu.

Vodolija


Većina vas biće najzadovoljnija u društvu samih sebe. Prema ukućanima bićete mrzovoljni, smatrajući ih krivima za nedostatak vaše slobode i komocije. Partner bi vam mogao zamjeriti zbog površnog pristupa situacijama za koje smatra da ih treba odmah rješavati. Moraćete mu objasniti da vam danas nije do toga.

Ribe


Ljubavni život doživjeće preobražaj, ali još će biti nekih pitanja na koja nećete imati pravi odgovor. Ne zamarajte se time, nego pokušajte uživati u svakom trenutku provedenom s vašim partnerom. Odvedite porodicu u kino ili na pozorišnu predstavu, doskočite porodičnoj rutini nekom promjenom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info