Vodolija: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Merkur će 04. juna ući u znak Raka i otvoriće vam mogućnost da proširite svoju ponudu u oblasti usluga. Očekuje vas naporan rad na nalaženju načina da oglasite poslove koje nudite tržištu i korisnicima, jer ćete ustanoviti da imate manje korisnika usluga nego što ste planirali.

Venera će 09. juna ući u znak Blizanaca. Donijeće vam ideje o projektima koji su povezani sa kreativnošću. Nailazićete na finansijske teškoće, jer ćete biti skloni da investirate novac u oblasti koje će vam djelovati profitabilno. To bi vam moglo nanijeti gubitke. U odnosima sa pojedinim saradnicima doći će do neslaganja i mogućeg prekida saradnje.

Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom, što vas upozorava da obratite pažnju na sve što vam djeluje nejasno, kao i na mogućnost spletki od strane pojedinih osoba čiji je cilj da se nađu na vašem položaju ili da pribave korist na vašu štetu. Budite pažljivi u odnosima sa nadređenima i u radu na velikim i dugoročnim projektima.

Jupiter će 16. juna praviti kvadrat sa Neptunom. Mogućnost gubitaka ili finansijskih teškoća biće prouzrokovana nejasnim dogovorima ili pokušajem manipulacija od strane pojedinih saradnika. Uspjećete da izbegnete veću štetu zahvaljujući sekstilu Saturna sa Neptunom, dok će vam konjunkcija Merkura sa Marsom omogućiti da pokrenete novi projekat iz oblasti usluga, gdje ćete uspjeti da ostvarite očekivani uspjeh i zaradu.

U trećoj dekadi juna je važno da posebnu pažnju obratite načinu kako rukujete novcem i kako ćete da rasporedite prihode i rashode. Izbjegavajte veće investicije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce, koje vlada vašim poljem ljubavi, praviće kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što će vam donijeti nesuglasice sa partnerom u vezi zajedničkih finansija i planova u šta biste željeli da uložite zajednički novac. Partner će biti nezadovoljan time što provodite više vremena van kuće sa prijateljima. To može dovesti do ozbiljnih nesuglasica.

Izbjegavajte neiskrenost i afere, jer bi vam to moglo ozbiljno ugroziti brak ili emotivnu vezu. Kako će doći do neslaganja između vas i voljene osobe u važnim pitanjima, budite spremni na kompromis. Treća dekada jula će vam donijeti poboljšanje, jer ćete imati ideje kako da riješite ili bar ublažite one probleme koji izazivaju najviše napetosti.

Ako ste slobodni, odgovaraće vam što više druženja i zabave i mnogo vremena ćete provoditi u izlascima i sa bliskim prijateljima. Upoznaćete osobu koja će vam se dopasti, ali ćete otkriti da se radi o nekome ko nije slobodan i ko bi sa vama htio da ima tajnu vezu.

Ulazak u takvu vrstu veze će se pokazati kao težak i komplikovan po vas i odustaćete od toga. Daćete šansu osobi koja vam duže vrijeme poklanja pažnju. Ubrzo ćete uvidjeti da vam ni ta osoba ne donosi očekivano ispunjenje.

Nešto starije Vodolije će ući u vezu sa osobom koju će upoznati preko bliskog prijatelja. Već na početku će se veza pokazati promjenjivom i nestabilnom. Požurili ste i sada je potrebno da se bolje upoznate. Ne donosite nagle odluke.

Zdravlje. Opozicija Marsa, koji prolazi kroz vaše polje zdravlja, sa Saturnom, činiće vas oslabljenima, podložnima povredama, upalama i vaš imunitet će biti slab. Bićete i povišeno osjetljivi na stres, a što će izazivati psihosomatske tegobe.

Neophodno je da preduzmete preventivne mjere, da se više odmarate, nalazite način za psihofizičku relaksaciju i budete više u prirodi.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info