Vaga: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Venera će na početku juna praviti trigon sa Plutonom i donijeće vam povoljne finansijske obrte. Dio zarade ćete moći da uložite u jedan projekat koji je u završnoj fazi i uspjećete da ga privedete kraju ranije nego što ste planirali, što će vam donijeti dodatne dobitke.

Merkur će 04. juna ući i znak Raka i vaše polje posla i karijere. Započećete da planirate i organizujete nove projekte i da raspoređujete radne zadatke po prioritetu. Tragaćete za načinima da riješite teškoće koje vas usporavaju u radu, da ubrzate radnu efikasnost i poboljšate poslovne kontakte.

Venera će 09. Juna ući u znak Blizanaca i otvoriće vam mogućnost da odete na poslovno putovanje i ugovorite saradnju sa jednom inostranom firmom. U svemu tome ćete trebati da se dobro pripremite, naročito oko finansijskog dijela. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što će izazivati dosta nejasnoća i biće vam teško da se prilagodite toku pregovora. Neophodno je da budete otvoreni na kompromis kako biste jasno definisali zajedničke interese. Oko finansijskog dijela će dolaziti do neslaganja.

Opozicija Marsa, koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere, sa Saturnom, 14. juna, dovešće do ozbiljnih teškoća u završnom dijelu jednog velikog i dugoročnog projekta. Insistiraćete da se nešto obavi po vašem nahođenju, što će zahtijevati od vas ulaganje velike energije i napora, a to će dovesti i do neslaganja sa nadređenima i do odlaganja predviđenih rokova.

Zbog vašeg propusta mogli biste da se nađete na gubitku. Na sreću, konjunkcija Merkura sa Marsom će vam omogućiti da jedan novi projekat započnete onako kako je i predviđeno. Sunce će 21. juna ući u znak Raka, što će vam omogućiti da postignete uspjeh u svemu što je povezano sa oblastima menadžmenta. Vaš autoritet će se više poštovati na poslu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku juna dolazi do poboljšanja vaših odnosa sa voljenom osobom tako što ćete se usmjeriti na preuređenje zajedničkog životnog prostora te ćete imati više intimnih trenutaka u vašem zajedničkom životu. Pojačaće se vaša strastvenost. Više pažnje ćete poklanjati članovima porodice. Otići ćete sa partnerom na zajedničko putovanje.

Opozicija Marsa, koji vlada vašim poljem ljubavi, sa Saturnom, sredinom mjeseca će vam donijeti neslaganja sa partnerom u vezi zajedničkih ciljeva, naročito onih dugoročnih koji su povezani sa kućom i porodicom. Vi ćete biti zaokupljeni samima sobom i poslovnim obavezama pa ćete zapostavljati partnera. Na kraju juna ćete uspjeti da prevaziđete nesuglasice.

Ako ste slobodni, osoba koju ćete upoznati preko poslovnih ili školskih aktivnosti će vas snažno privući i zaljubićete se. Uvidjećete da vaša simpatija pokazuje znake naklonosti i ubrzo ćete postati intimni. Nakon toga će započeti komplikacije, jer će vam ubrzo postati jasno da je to osoba koje nema osjećaj za potrebe drugih i za vjernost jednoj osobi.

Do kraja mjeseca ćete imati više konfliktnih situacija, ali nećete odlučiti da prekinete vezu, jer će privlačnost prema partneru biti jača od vas.

Starije Vage će idealizovati osobu koju su nedavno upoznale i pokušaće da se bliže upoznaju. Počećete zajedno da izlazite i da se češće viđate, ali ćete do kraja mjeseca prekinuti viđanje, jer će vas razočarati ono što saznate u vezi druge osobe.

Zdravlje. Potrebno je da više računa vodite o svom zdravlju i da preduzmete preventivne mjere. Kvadrat Jupitera sa Neptunom donijeće vam tegobe sa cirkulacijom, krvnim pritiskom i hormonski disbalans.

Bićete podložni alergijskim reakcijama. Poželjno je da izbjegavate izlaganje jakom suncu i da koristite kreme za sunčanje. Izbjegavajte stresne situacije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info