Strijelac: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Na početku juna ćete, kroz oblasti usluga, ostvariti dobitke, jer ćete imati dobar osjećaj za potrebe vaših klijenata i predstavićete im ponudu koja će ih privući u većem broju.

Merkur će ući u znak Raka 04. juna i usmjeriće vas da se angažujete oko finansijskih transakcija i rješavanja dugova koje imate prema drugim učesnicima u poslovanju. Ovo će od vas zahtijevati ulaganje većeg napora, jer će se situacija na tom polju odvijati otežano.

Venera će ući u znak Blizanaca 09. juna i donijeće vam brojne kontakte sa poslovnim partnerima, više angažovanja na polju javnosti i uspjeh u poslovima koji su vezani za agencijske, reklamne, konsultantske, pravne i ekonomske oblasti. Sa nadređenima ćete ući u nesuglasice zbog jednog posla čiji rok mora da se produži zbog nepovoljnih okolnosti.

Mars će praviti opoziciju sa Saturnom 14. juna i dovešće do zastoja i ozbiljnih teškoća na polju novca. Može se dogoditi da vam bude blokiran račun zbog neisplaćenih dugovanja. To će zahtijevati hitne intervencije i brza rješenja. Bićete pod velikim pritiskom.

Jupiter će 16. juna praviti kvadrat sa Neptunom. Nailazićete na promjenjivu i nestabilnu situaciju u vezi važnih radnih zadataka i ostaćete bez potrebne podrške. Nećete biti u stanju da jasno sagledate odakle sve dolaze prepreke i kako biste mogli da ih uklonite. Izbjegavajte donošenje odluka u koje niste sasvim sigurni, jer bi vam to moglo nanijeti gubitke.

Konjunkcija Merkura sa Marsom donijeće vam efikasno rješenje kojim ćete se izvući iz finansijskih zastoja i uspjeti da obavite prioritetne radne zadatke na vrijeme. Izbjegavajte bilo kakve rizične poteze. Treća dekada juna vam nije pogodna za sklapanje novih poslovnih ugovora niti za ulazak u nova partnerstva.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, izazovni aspekti Sunca, koje prolazi kroz vaše polje ljubavi, sa Neptunom i Jupiterom, donijeće vam nestabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner i vi ćete biti osjetljivi i promjenjivog raspoloženja, zbog čega će vam biti teško i u nekim trenucima nemoguće da se uskladite. To će dovesti do udaljavanja i zahlađenja. Budite spremni na kompromise.

Druga polovina juna zahtijevaće od vas da mnogo toga popravite u svom odnosu sa partnerom, kako biste mogli da se izvučete iz teškoća. Na prvom mjestu je važno da vrlo ozbiljno shvatite potrebe vašeg partnera i uzroke koji su doveli do udaljavanja. Ako se potrudite da se prilagodite partneru i ispunite veći dio onoga što očekuje, doći će do poboljšanja.

Ako ste slobodni, osjećaćete kako vam vaše okruženje ne prija i uvidjećete kako ne nalazite nikog ko bi vam bio zanimljiv za ulazak u vezu. Niko neće uspjeti da vas zainteresuje, čak ni za avanturu. Najbolje što možete da učinite je da promijenite okruženje tako što ćete otići na putovanje na dalju relaciju, u inostranstvo.

Na putovanju ćete imati kratku avanturu, što će vas djelimično zadovoljiti, ali će vam više odgovarati sam provod i novi ljudi nego osoba s kojom budete u prolaznoj vezi.

Nešto stariji Strijelci će konačno shvatiti kako su njihova očekivanja pretjerana i kako osoba koja im poklanja naklonost nije toliko puna nedostataka koliko su oni sitničavi. Odlučićete da date šansu ljubavi i ući ćete u vezu. To će biti dobra odluka.

Zdravlje. Potrebno vam je više kretanja i fizičkih aktivnosti. Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja, a jedino što će vam praviti smetnje su psihosomatske tegobe koje će se javljati u trenucima kada ste nervozni, nezadovoljni i pod stresom.

Kako će tih trenutaka biti često tokom juna, neophodna vam je svakodnevna psihofizička relaksacija i češći odlasci u prirodu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info