Škorpija: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Venera na početku juna pravi trigon sa Plutonom. Ostvarićete uspjeh u javnim nastupima i napredak u pregovorima oko nastavka jednog posla koji radite u kooperaciji sa poslovnim partnerima. Merkur će ući u znak Raka 04. Juna, što vam otvara mogućnost da poboljšate odnose sa osobama koje vam mogu pružiti podršku u ostvarivanju važnih poslovnih ciljeva.

Venera će ući u znak Blizanaca 09. juna i uticaće pozitivno na vaš platni promet. Imaćete bolji osjećaj za tokove novca i moći ćete da se prilagodite aktuelnim finansijskim kretanjima i izvučete korist iz pojedinih transakcija. Pri tome je važno da izbjegavate rizične poteze, finansijske mahinacije i velike investicije, jer bi vam to moglo nanijeti gubitke.

Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom pa ćete biti suočeni sa promjenjivom i nestabilnom situacijom na polju novca. Sa nadređenima se nećete slagati oko finansijskih pitanja. Na vama je da se svemu tome prilagodite.

Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. Nailazićete na velike razlike u interesima u vezi pokušaja da se dogovorite sa potencijalnim partnerima i saradnicima u jednom velikom i dugoročnom poslu, što može da dovede do prekida pregovora ili raskida saradnje.

Konjunkcija Merkura sa Marsom će vam pomoći da iskoristite vaše vještine da se izvučete iz teškoća nastalih zbog nepovoljnih okolnosti i da napravite kompromisni dogovor. Do kraja mjeseca je najvažnije da pazite na novac i ulaganja, kao i da izbjegavate ulazak u rizične poslovne i finansijske projekte i poduhvate.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku juna doći će do većeg sklada u odnosu sa voljenom osobom. Slično ćete osjećati i razmišljati pa ćete se lako dogovoriti u vezi zajedničkih planova na naredni period. Prijalo bi vam da odlazite na izlete u prirodu vikendom, jer biste tako mogli da budete sami i da uživate u intimnim trenucima. To će vam donijeti stabilnost.

Neophodno je na posebno pažnju posvetite komunikaciji i dogovorima. Nailazićete na neslaganja koja će dovoditi do stvaranja velike napetosti. Kako biste ublažili napetost i izbjegli ozbiljne konflikte i svađe, budite spremni na nalaženje zajednički prihvatljivih mogućnosti. Do kraja mjeseca ćete uspjeti da se dogovorite.

Ako ste slobodni, osoba koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja vam neprestano šalje znakove pažnje koje ignorišete. S jedne strane vam se dopada način na koji vam pristupa, ali vas ta osoba fizički ne privlači. S druge strane, neko ko vas fizički privlači ignoriše vaše pokušaje da privučete pažnju.

U drugoj polovini juna će se pojaviti neko treći, ko će umjeti da vas zavede, ali ćete ubrzo uvidjeti da se radi o nekome ko je po prirodi avanturista, emotivno nestabilan i koga ne drži mjesto.

Starije Škorpije će strpljivo i taktički da zavode osobu koja im se dopada i u tome će imati uspjeha. U drugoj polovini juna ćete ući u vezu. Nakon kraćeg vremena će vaše interesovanje za osobu, koju ste upravo zaveli, naglo da opadne.

Zdravlje. Potrebno je da vodite više računa o svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Bićete podložni upalama i povredama. Tegobe su moguće u vezi disajnog sistema, posebno ako ste podložni alergijama na cvjetanje.

Starije Škorpije će biti podložne artritisu i reumatskim smetnjama. Vaša osjetljivost na stres će biti povišena i stvaraće vam psihosomatske smetnje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info