Ribe: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Venera, na početku juna, pravi trigon sa Plutonom i omogućuje vam da poboljšate saradničke odnose i da iz toga profitirate. Imaćete dobar osjećaj kako da izvučete najbolje iz vaših saradnika i osoba koje sa vama učestvuju u zajedničkim projektima.

Merkur će 04. juna ući u znak Raka i vaše polje kreativnosti. Vaši planovi na ovom polju će se odvijati otežano, jer će vam nedostajati potrebna podrška pa ćete opet morati da se oslonite na svoju intuiciju više nego na razum i logiku. Dobro u svemu je da vam neće nedostajati ideje koje će vam omogućiti da postignete napredak i pored potencijalnih prepreka.

Venera će 09. juna ući u znak Blizanaca i omogućiće vam da brzo i efikasno dovršite važne radne zadatke u predviđeno vrijeme i time otvorite mogućnost za neometano započinjanje novih projekata. Neslaganje sa nadređenima, oko toga šta će biti prioritet i koji od najavljenih projekata treba prvi započeti, dovešće do kašnjenja na samom početku. Budite pažljivi u rukovanju novcem.

Mars će 14. Juna praviti opoziciju sa Saturnom i dovešće do raskida jedne saradnje zbog velike razlike u interesima i vaše sklonosti da ulazite u nepromišljene rizike. To će vam nanijeti gubitke koji će, uz kvadrat Jupitera sa Neptunom, dodatno dovesti do zastoja u razvoju novih projekata.

Bićete skloni da nerealno sagledavate vaše mogućnosti i povlačićete pogrešne poteze koji će se negativno odraziti na vaše pozicije na poslu i zaradu. Od pomoći će vam jedino biti konjunkcija Merkura sa Marsom, 18. juna, koja će doprinijeti uspješnom započinjanju jednog kreativnog projekta.

Treća dekada juna vam donosi promjenjivu sreću. Izbjegavajte rizične poteze. Ako budete pažljivi, uspjećete da ostvarite najvažnije planove.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, opozicija koju će Sunce praviti sa Jupiterom, koji vlada vašim poljem ljubavi, donijeće vam neslaganja sa partnerom oko zajedničkih ciljeva. Bićete nepopustljivi i nećete htjeti da pristanete na kompromis. To će dovesti do svađe i do udaljavanja između vas i voljene osobe. Potrudite se da nađete način da riješite nesuglasice i pored nezadovoljstva koje ćete osjećati.

Kvadrat Jupitera sa Neptunom činiće vas emotivno preosjetljivima i smetaće vam svaka sitnica od strane partnera. Vi sami ćete biti preopterećeni obavezama. Da biste izbjegli dalje komplikacije u emotivnoj vezi, nađite način da budete bar tokom vikenda bliski sa partnerom. Najbolje bi vam bilo da negdje zajedno otputujete, gdje ćete imati vremena jedno za drugo.

Ako ste slobodni, osoba u koju ste zaljubljeni će vješto izbjegavati da vas primijeti i da se izjasni u pogledu toga da li će vam pružiti šansu za mogućnost sastanka ili bližeg upoznavanja.

Sredinom mjeseca ćete konačno uspjeti da joj privučete pažnju, ali ćete se ubrzo razočarati, jer ćete uvidjeti mnogo toga što će na vas djelovati odbojno u pogledu vaše simpatije. Trebaće vam neko vrijeme da se oporavite od razočarenja i tek krajem juna ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će vam pokazati naklonost.

Nešto starije Ribe će nailaziti na teškoće u pokušaju da se približe osobi koja ih privlači. Mada će prepreke biti velike, nećete odustajati, što će vam na kraju donijeti očekivanu nagradu. Naći ćete se nasamo sa vašom simpatijom.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti osjetljivo i promjenjivo. Moguć je disbalans hormona i alergijske reakcije. Kontrolišite češće krvni pritisak, jer će biti sklon variranju, posebno kada se budu dešavale nagle promjene vremenskih prilika.

Od treće dekade juna vaš će imunitet biti pojačan. Potrebno je da se više krećete i da vašu kondiciju održavate u optimalnoj formi.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info