Rak: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Venera na početku juna pravi trigon sa Plutonom i omogućuje vam da unaprijedite saradnju i odnose sa poslovnim partnerima. Umjećete da se prilagodite potrebama vaših klijenata i da ostvarite dobitke u poslovima koje obavljate u kooperaciji sa drugim preduzećima.

Merkur će 04. juna ući u vaš znak i usmjeriće vas na planiranje i organizaciju važnih obaveza koje se neće odvijati onako kako biste željeli. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, a to će nepovoljno uticati na finansije. Nedostajaće vam neophodna sredstva i novac za ostvarenje onoga što je ranije planirano, što će vas primorati da nešto odložite i pomjerite rokove.

Najviše smetnji praviće vam opozicija Marsa sa Saturnom, 14. juna, koja će dovesti do zastoja u jednom dugoročnom zajedničkom poslu. Moguć je razilazak u interesima i prekid partnerstva sa jednom firmom koja vam je bila važna u razvoju aktuelnih radnih zadataka. Najbolje što možete učiniti je da budete spremni na kompromisna rješenja.

Druga polovina juna donijeće vam nove teškoće u vezi finansija, zbog kvadrata Jupitera sa Neptunom. Na teškoće ćete nailaziti i na polju usluga i u saradnji sa inostranim partnerima. Nedostajaće vam podrška važnih ljudi. Osjećaćete se prepušteni sami sebi.

Konjunkcija Merkura sa Marsom, u vašem znaku, doprinijeće pokretanju jednog novog projekta u koji ćete trebati da uložite dosta energije i napora kako biste mogli da ostvarite napredak.

Treća dekada juna započinje ulaskom Sunca u vaš znak, gdje će vaše rukovodeće sposobnosti i autoritet doći do pojačanog izražaja i pomoći će vam da rješavate nastale teškoće. Opozicija Venere sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom upozorava vas na zamke konkurencije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, trigon Venere sa Plutonom, na početku juna, unijeće više strasti u vašu vezu sa voljenom osobom, što će pozitivno uticati na vaš odnos. Potrebno vam je više zabave i izlazaka pa se potrudite da partnera zainteresujete i da unesete potrebnu dinamiku u vašu vezu. Pronađite dovoljno vremena i prostora za intimne momente sa vašim partnerom.

Sredinom juna Mars će praviti opoziciju sa Saturnom i unijeće nemir i velike napetosti u vašu emotivnu vezu. Ukoliko postoje ozbiljne nesuglasice i neslaganja duži period, posebno ukoliko ste imali i aferu za koju je vaš partner saznao, moglo bi da dođe do ozbiljnog zahlađenja odnosa, udaljavanja, čak i raskida. Budite otvoreni na kompromis.

Ako ste slobodni, zaljubićete se u osobu sa kojom ste imali prijateljski odnos i odlučićete da pređete granice prijateljstva. Već duže vrijeme osjećate kako između vas postoji snažna privlačnost, ali se dosad niste usuđivali da načinite prvi korak u tom pravcu.

Kada to učinite, neće biti moguće vratiti se na staro. Iz ovoga može da nastane skladna veza koja može da traje dugo vremena, ali će sam početak biti prilično težak, pun izazova i prepreka. Oboje ćete biti skloni sumnjama i nepovjerenju.

Nešto stariji Rakovi će se upustiti u avanturu sa osobom koja ih privlači, ali će već sredinom juna naići na velika neslaganja, što će njihovu vezu dovesti na ivicu raskida. Razmislite koje su vaše stvarne potrebe u ovoj vezi.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti osjetljivo i promjenjivo tokom juna. Bićete podložni alergijskim reakcijama na određenu vrstu hrane, pojedina hemijska jedinjenja i ubod insekata.

Izbjegavajte pretjerano izlaganje jakom suncu i koristite zaštitne kreme. Biće vam potrebno više kretanja. Previse sjedenja moglo bi da dovede do bolova u leđima. Biće vam osjetljiv i želudac.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info