Ovan: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Venera će 03. juna, iz vašeg polja novca, praviti trigon sa Plutonom u vašem polju posla i karijere. Imaćete povoljne mogućnosti da profitirate zahvaljujući vašem osjećaju za finansijske tokove i aktuelna kretanja na opštem ekonomskom polju. Narednog dana će Merkur ući u znak Raka i donijeće vam bolju organizaciju u rješavanju svega što je ušlo u završnu fazu.

Venera će u prvoj dekadi juna ući u znaka Blizanaca. Nastupaćete ljubazno prema klijentima i imaćete dobar osjećaj kako da se postavite prema drugoj strani u pregovorima, što će vam omogućiti sklapanje uspješnih sporazuma. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da izbjegavate bilo kakve pokušaje mahinacija u poslovnim pregovorima i komunikaciji, jer bi to moglo da naruši vaš ugled. U tom slučaju biste pretrpili gubitke. Poslovna putovanja nisu poželjna u ovom periodu.

Najviše opreznosti vam se savjetuje sredinom juna, kada će Mars i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom, a Jupiter će biti u kvadratu sa Neptunom. Jedan važan rok za završetak velikog poslovnog projekta neće biti završen na vrijeme, zbog većeg broja ometajućih faktora.

Na prvom mjestu će doći i do finansijskih zastoja, a vaši pokušaji zakulisnih radnji i mahinacija radi bolje zarade će vam se preokrenuti i dovesti do gubitaka. Bićete i u ozbiljnim konfliktima sa nadređenima i izgubićete dosadašnju podršku, a možda i pozicije.

Treća dekada juna će zahtijevati naporan rad i prilagođavanje kako biste nadoknadili gubitke i poboljšali svoj ugled i narušene pozicije na poslu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera će na početku juna praviti trigon sa Plutonom, što će u vašu emotivnu vezu unijeti više strasti i donijeti potrebno osvježenje. Ulazak Venere u znak Blizanaca usmjeriće vas na više zabave, poboljšaće vašu komunikaciju sa voljenom osobom i motivisaće vas da preuzmete inicijativu u zajedničkim aktivnostima. Otići ćete sa partnerom na izlet.

Treća dekada juna će vam biti prilično nestabilna u odnosima sa partnerom. Bićete skloni tajnama u ljubavi. Vaš partner će otkriti vaše tajne, a ako ste imali aferu i prevarili ste partnera, doći će do ozbiljnih problema između vas dvoje i zahlađenja u odnosima. Potrudite se da izgladite situaciju.

Ako ste slobodni, početak juna donijeće vam susret sa osobom u koju ćete se zaljubiti, jer će na vas djelovati nevjerovatno privlačno. Odmah potom ćete početi da izlazite i sam početak veze će biti vrlo dinamičan i pun erotskog naboja. Otkrićete da se najbolje slažete u seksu.

Vaša romansa će kratko trajati, jer će vam kraj juna donijeti neslaganja. Otkrićete kako vam vaš novi partner nije vjeran. To će u vama izazvati potrebu da mu uzvratite istom mjerom i ući ćete u paralelnu vezu.

Stariji Ovnovi će nepromišljeno uletiti u vezu sa osobom koja će ih privući na jednoj zabavi. Ubrzo ćete saznati da vaša nova simpatija nije slobodna i da želi sa vama tajnu vezu. To vam neće odgovarati, ali ćete odlučiti da nastavite vezu.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti promjenjivo, a najviše od svega ćete imati psihosomatske smetnje koje će se odražavati kroz lošu probavu i tegobe sa želucem. Biće vam potrebno više odmora, sunca i šetnji u prirodi, kako biste umanjili stres.

U drugoj polovini juna ćete biti podložni disajnim tegobama. Dobro bi vam došao izlet u planine, zbog čistog vazduha.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info