Lav: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Venera, koja prolazi kroz vaše polje posla i karijere, će na početku juna praviti trigon sa Plutonom. Imaćete dobar osjećaj kako da se prilagodite aktuelnim dešavanjima na opštem privrednom planu. Merkur će 04. juna ući u znak Raka. Započećete pregovore iza zatvorenih vrata koji će se odvijati otežano, jer će druga strana u pregovorima imati zahtjeve koje nećete biti u mogućnosti da u potpunosti podržite.

Venera će u prvoj dekadi juna ući u znak Blizanaca i pokrenuće vas ka nalaženju pouzdanih saradnika i rješavanju odnosa sa onima s kojima imate neslaganja u zajedničkom poslovanju. Obratite posebnu pažnju na osobe koje su na višem položaju od vas, kao što su direktori preduzeća sa kojima sarađujete, jer ćete sa njima imati sukobe interesa. To može da vam nanese gubitke.

Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da izbjegavate zaduživanja, rizične poteze i zakulisne radnje u vezi novca, jer biste mogli pretrpiti ozbiljne gubitke.

Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. Na teškoće ćete nailaziti na polju usluga. Izbjegavajte sve u čemu nemate dovoljno iskustva. Naročito izbjegavajte da se služite mahinacijama kako biste stigli do cilja.

Poboljšanje očekujte 18. juna kada Merkur bude pravi konjunkciju sa Marsom, jer ćete uspjeti da izbjegnete potencijalne zamke i da pokrenete jedan posao koji ste pripremali u tajnosti. To će vam omogućiti da prestignete konkurenciju i ostvarite očekivani uspjeh.

U trećoj dekadi juna će Sunce ući u znak Raka i donijeće vam bolje uvide u spletke koje neki ljudi čine iza vaših leđa. Uspjećete da ih onemogućite u njihovim namjerama i da profitirate. Budite jedino pažljivi sa finansijama i izbjegavajte nove investicije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, trigon Venere sa Plutonom, na početku juna, donijeće povoljne mogućnosti vama i vašem partneru da ostvarite jedan važan cilj. To će vas zbližiti. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti, što ćete u prvoj polovini ovog mjeseca uspjeti da organizujete. Vaš partner će biti spreman da prihvati vašu inicijativu i prijedloge. Uživaćete u zajedničkoj zabavi.

Druga polovina juna će biti napeta. Neke tajne, koje ste vi krili od voljene osobe i ona od vas, izaći će na vidjelo i dovešće do udaljavanja i gubitka povjerenja koje ćete teško moći da povratite. Potrudite se da budete iskreni i preduzmete odgovornost za sopstvene greške, jer tako najmanje možete da izgubite.

Ako ste slobodni, upoznaćete na početku juna osobu koja će vas privući na prvom mjestu fizički i sa kojom ćete ubrzo ući u avanturu koja će u početku odgovarati i vama i vašoj novoj simpatiji. Otkrićete kako se dobro slažete u seksu, ali će vam biti teško da se složite u drugim stvarima.

Oboje ste po prirodi zahtjevni i volite da dominirate, što će otežavati ostvarivanje sklada. Umjesto da prekinete vezu, vi ćete se zaljubiti jedno u drugo i ulazićete u ljubomorne rasprave.

Nešto stariji Lavovi će i pored dobronamjernih savjeta bliskih prijatelja odlučiti da započnu vezu sa osobom koja ih neodoljivo privlači. Nakon kratkog vremena ćete uvidjeti da je vašoj simpatiji glavni cilj da vas što bolje iskoristi.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo, zbog čega je važno da preduzmete preventivne mjere. Najviše će vam biti osjetljiv želudac, koljena, leđa i zglobovi. Neophodno je da praktikujete zdravu ishranu, da se dovoljno odmarate i da budete fizički aktivni.

Dugo sjedenja i pasivnost mogu prouzrokovati bolove u leđima. Bićete podložni i psihosomatskim tegobama zbog stresa.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info