Jarac: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Na početku juna ostvarićete uspjeh i napredak u svemu što je povezano sa oblastima menadžmenta, zabave, dizajna i ekonomije. Vaši kreativni projekti će naići na dobar prijem, a to bi vam moglo donijeti uvećanu zaradu.

Merkur će 04. juna ući u znak Raka i donijeće vam niz sastanaka sa poslovnim partnerima gdje ćete razmatrati kako da poboljšate efikasnost u zajedničkim poslovima i bolju međusobnu koordinaciju. Na polju javnosti ćete imati nastupe koji će zahtijevati dosta napora i rada, a donijeće manje od očekivanog.

Venera će 09. Juna ući u znak Blizanaca i donijeće vam nove šanse za proširenje ponude poslova u oblastima usluga. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do teškoća u pregovorima oko novih, ali i aktuelnih radnih zadataka. Najviše neslaganja ćete imati u odnosima sa nadređenima. Biće vam teško da se prilagodite njihovim zahtjevima i očekivanjima.

Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom, s kojim poslujete duže vrijeme, doći će do razilaska u interesima i moguć je prekid saradnje. To bi vam moglo nanijeti štetu i gubitke.

Pokušajte da neslaganja riješite postizanjem zajednički prihvatljivog rješenja. Kvadrat Jupitera sa Neptunom vas upozorava da se čuvate zamki konkurencije i nedobronamjernih ljudi. Mogli biste lako postati žrtva nečijih spletki.

Pripazite i na novac, jer ćete biti skloni rizicima i pogrešnim investicijama. Konjunkcija Merkura sa Marsom će vam omogućiti da započnete novo poslovno partnerstvo i da sklopite nove ugovore.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, trigon Venere sa Plutonom, na početku juna, probudiće vašu strastvenost pa ćete na taj način poboljšati odnose sa voljenom osobom. Potrudićete se da u vašu vezu unesete više zabave, zajedničkih izlazaka, da odete na duže putovanje gdje ćete moći da se posvetite jedno drugom. Obasipaćete partnera pažnjom i ispunjavaćete mu želje.

U drugoj polovini juna ćete naići na ozbiljne nesuglasice i razlike u stavovima i očekivanjima, što će biti izazvano opozicijom Marsa sa Saturnom. To će dovesti do zahlađenja, a ako se ne potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rješenje, rizikujete da dođe do raskida veze. Iskreni i otvoreni razgovori će vam pomoći da ublažite napetost.

Ako ste slobodni, upoznaćete na početku juna osobu koja će u vama izazvati zaljubljenost na prvi pogled. Između vas i vaše nove simpatije će se za kratko vrijeme probuditi strasti i započećete vezu koja će biti puna dinamike i erotskog naboja.

Osim što ćete se dobro slagati u seksu, ostvarićete i emotivnu bliskost za kratko vrijeme. S druge strane, nećete moći da izbjegnete posesivnost i ljubomoru. Druga osoba će prejako uticati na vaše emocije. Mogućnost duge i skladne veze ipak postoji.

Nešto stariji Jarčevi će se potruditi oko osobe koja im se dopada i pokazaće zavidnu vještinu, šarm i strpljenje. To će vam donijeti pažnju vaše simpatije, koja će vam pružiti šansu. Do kraja juna ćete ući u skladnu vezu punu lijepih osjećanja.

Zdravlje. Potrebno vam je više kretanja i dosta odmora. Zdravlje će vam biti osjetljivo. Najviše smetnji možete imati u predjelu disajnih organa. Biće vam usporena cirkulacija, a osjećaćete i pojačan hormonski disbalans.

Odlazak na planinu radi čistog vazduha i izmiještanja od gradske buke i stresa će vam dobro doći. Praktikujte lakše fizičke vježbe radi bolje kondicije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info