Dnevni horoskop za 27.05.2019.

0

Ovan


Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procjenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvijek postoji uspješniji i ljepši dio stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme. Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namjere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

Bik


Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine pa pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku. Morate unaprijed poznavati osnovna “ljubavna pravila”, prije nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

Blizanci


Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovno-finansijskim interesima. Okolina pomaže zajednički uspjeh i neko pokušava da vam obezbijedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove. Dobar predosjećaj koji imate nagovještava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

Rak


Naivno vjerujete u nečiju priču i ne provjeravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja. Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.

Lav


Djelujete sumnjičavo i nemate dovoljno povjerenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite određenu mjeru opreza – pogrešan potez stvara uslov za gubitak. Izbjegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

Djevica


Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način te uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici. Djelujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumijevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

Vaga


Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspjehu ne treba previše pričati već treba uspješno djelovati. Možete da ostvarite svoje namjere na različitim stranama. Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Djelujete suviše tajanstveno.

Škorpija


Djelujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosjećaj – na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima. Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvijek vrijedi pokušati sa nekom “dobrom idejom”.

Strijelac


Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umjesto da se dokazujete pred saradnicima koji primjenjuju različite poslovne kriterijume. Pretjerujete sa svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Treba znati osjetiti “čari” i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu mjeru vrijednosti.

Jarac


Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primijenite provjerenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije riječi i početne komplikacije. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da djelujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

Vodolija


Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste – previše izgovorenih riječi ne donosi rješenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrijebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet. Partner, za razliku od vas, lakše rješava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj sjenci i da prihvatite pasivnu ulogu.

Ribe


Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzmete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika, prihvatite najbolju ponudu. Djelujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osjećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info