Djevica: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Merkur 04. Juna ulazi u znak Raka i donosi vam mogućnost za osnivanje novih saradničkih odnosa. Imaćete više sastanaka sa aktuelnim saradnicima gdje ćete razmatrati kako da poboljšate međusobnu koordinaciju koja će i pored novih dogovora još neko vrijeme nastaviti da se odvija otežano. Problemi će iskrsnuti oko organizacije zajedničkih poslova.

Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da budete pažljivi u vezi vaših poslovnih odgovornosti, posebno ako ste na rukovodećem položaju ili se bavite sopstvenim poslom. Na nejasnoće i neslaganja ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima, a neki vaši potezi bi mogli da vam nanesu štetu, jer će dovesti do nedostatka sredstava za završetak jednog važnog projekta.

Jupiter će 16. Juna praviti kvadrat sa Neptunom. Sve što niste jasno definisali, u odnosima sa jednim poslovnim partnerom, predstavljaće vam prepreku u razvoju zajedničkog posla. Najviše pažnje obratite na finansije i potrebna sredstva za rad. Javni nastupi će vam biti naizgled uspješni, ali neće donositi očekivanu dobit.

Konjunkcija Merkura sa Marsom olakšaće vam pokretanje novih radnih zadataka i poboljšaće saradnju sa ostalim učesnicima u poslovanju. Ulazak Sunca u znak Raka, 21. juna, dovešće vas na bolje pozicije u timskom radu. Pred kraj mjeseca nailazićete na nestabilnu situaciju na poslu u vidu pokušaja mahinacija i obmanjivanja od strane pojedinih učesnika. Ne dozvolite da vam to nanese gubitke.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, tokom juna ćete imati prilično promjenjive i napete odnose s partnerom. Najviše nesuglasica biće u vezi zajedničkih ciljeva gdje nećete moći da se dogovorite i gdje će svako insistirati na svojim prijedlozima. Sunce, Merkur i Jupiter će praviti kvadrat sa Neptunom u vašem polju ljubavi, što će dovesti do nerazumijevanja i konflikata između vas i voljene osobe.

Kako biste ublažili napetosti u emotivnoj vezi, potrudite se da voljenoj osobi pružite ono što želi u odnosu sa vama, a to je tokom juna više izlazaka, zabave i zajedničkih aktivnosti. Vi ćete biti skloni da više pažnje obraćate na nevažne sitnice, a da propustite važne stvari. Kvadrat Venere sa Neptunom vas upozorava da izbjegavate laži i neistine u vašim odnosima.

Ako ste slobodni, osjećaćete snažnu privlačnost prema osobi koju ćete upoznati na jednoj zabavi. Kako ste već duže vrijeme zaljubljeni u nekog drugog, novo poznanstvo će vam donijeti pomiješana osjećanja.

Pokušaćete da se angažujete na dvije strane, jer će vam biti važno da s nekim uđete u vezu. Pri tome ćete se suočavati sa brojnim preprekama i razočarenjima. Nova simpatija će se pokazati kao loš izbor. Više šansi ćete imati sa osobom sa kojom odranije pokušavate da se spojite. Budite istrajni.

Nešto starije Djevice će primijetiti da se dopadaju osobi koja je često u njihovoj blizini kada su u istom društvu. Radi se o komunikativnoj i kulturnoj osobi koja će početi da vas privlači. Prihvatićete prijedlog da se vidite nasamo. Veza je moguća.

Zdravlje. Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti, zdrava i pravila ishrana i redovan odmor. Izbjegavajte da budete inertni, jer ćete biti skloni bolovima u leđima i nogama.

Promjenjive vremenske prilike donijeće vam variranje krvnog pritiska, što može izazivati glavobolju i vrtoglavicu. Bavljenje rekreativnim fizičkim aktivnostima će uticati povoljno na vaše zdravlje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info