Blizanci: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Merkur će 04. juna ući u znak Raka i vaše polje novca. Imaćete bolji osjećaj za rukovanje novcem i za kalkulacije troškova i potrebnih sredstava. Najviše pažnje će vam biti potrebno za nalaženje boljih i efikasnijih načina za privlačenje i zarađivanje novca.

Vaš nastup će privlačiti pažnju vedrinom i smislom za humor. Imaćete bolji osjećaj za prodajne prezentacije, a to će vam donijeti bolju zaradu. Kvadrat Sunca sa Neptunom donosi vam nesuglasice sa nadređenima. Budite pažljivi ako se bavite privatnim poslom, jer ćete biti skloni propustima koji bi mogli da vam nanesu gubitke.

Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. U slučaju da imate veće dugove otprije, bićete primorani da ih regulišete, što će dovesti do zastoja u razvoju prioritetnih zadataka. Novčani izdaci će vas usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva. Mogući su i gubici koje će vam biti teško da nadoknadite.

Jupiter u drugoj polovini juna pravi kvadrat sa Neptunom i donosi vam teškoće u odnosima sa važnim poslovnim partnerom. Neslaganja će nastati u vezi finansijskih pitanja, ali isto tako i oko pravnih i ugovorenih obaveza. Neko od poslovnih partnera će pokušati da vas izmanipuliše i ostvari više koristi za sebe.

Konjunkcija Merkura sa Marsom 18. juna omogućiće vam da budete efikasniji u rješavanju finansijskih teškoća i da dođete do poslova koji će vam donositi bolju zaradu.

Treća dekada juna vam donosi suočavanje sa nepoštenim igrama od strane pojedinih učesnika u zajedničkim poslovima, zbog kvadrata Venere sa Neptunom i opozicije sa Jupiterom. Čuvajte se da ne budete prevareni i na gubitku.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početak juna vam donosi više dinamike i usmjerava vas ka nalaženju načina da vašu vezu sa partnerom osvježite. Potrebno je da promijenite nešto u svom pristupu voljenoj osobi kako biste se bolje razumjeli. Sunce će 10. juna praviti opoziciju sa Jupiterom i dovešće do neslaganja sa partnerom oko međusobnih potreba u ljubavi. Osjećaćete se neshvaćeno.

Druga polovina juna počinje vam kvadratom Jupitera sa Neptunom, što će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Nedostajaće vam i volja i sredstva za ostvarenje onoga što ste planirali. Partner će vas opterećivati onim što nećete moći ni da prihvatite ni da razumijete. Emocije će zahladiti i može se dogoditi da utjehu potražite kod druge osobe.

Ako ste slobodni, vaša potreba da budete u centru pažnje i da vodite zanimljive i neobične razgovore donijeće vam poznanstvo sa osobom koju će te vaše osobine oduševiti i koju ćete lako privući. Ući ćete u neobaveznu vezu, jer će vam vaša simpatija već na početku otkriti da je zainteresovana samo za avanturu.

Uskoro ćete upoznati još jednu osobu atraktivnog izgleda i ući ćete u paralelnu vezu. Ubrzo ćete shvatiti da vam ni prva ni druga osoba ne donose ono što vam najviše treba u ljubavi.

Stariji Blizanci će se naći u centru pažnje osobe koju će upoznati na jednoj zabavi. Česte telefonske pozive i duge razgovore će sredinom mjeseca zamijeniti viđanja i izlasci, ali vas ta osoba neće privući dovoljno da biste ušli u vezu.

Zdravlje. Neophodno će biti da obratite viša pažnje na svoje zdravlje. Biće vam osjetljivo grlo i urološki trakt koji će biti podložni upalama. Izbjegavajte hladne napitke, čak i kada je toplo vrijeme.

Moguća je pojava kamena u bubrezima i mokraćnim kanalima. Biće vam osjetljivi žuč i želudac. Više se krećite, jer su mogući i bolovi u leđima. Potreban vam je odmor.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info