Bik: Mjesečni horoskop za JUNI 2019. godine

0

Posao. Merkur ulazi u znak Raka 04. juna i donosi vam početak novih pregovora u vezi projekata koje namjeravate da pokrenete uskoro. Imaćete dobar osjećaj za komunikaciju, potrebe vaših sagovornika i njihova raspoloženja. Na osnovu toga ćete znati kako da vodite razgovor.

Venera 09. juna ulazi u znak Blizanaca, gdje će vas pokrenuti da potražite efikasniji način za privlačenje finansija. Potrebno je da budete pažljivi u vezi zaduživanja. U slučaju da se upustite u velike troškove, imaćete teškoće sa saradnicima i nailazićete na pokušaje manipulacija. Mars će praviti opoziciju sa Saturnom i dovešće do raskida važnih dogovora i partnerstva sa partnerom iz inostranstva, što će vam donijeti štetu i zastoje. Budite otvoreni na kompromis.

Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom, 18. juna, što će vam omogućiti da se fokusirate na najvažnije planove, dogovore i na organizaciju prioritetnih radnih zadataka. Bićete efikasniji u rješavanju svega što vam je pravilo teškoće u prethodnom periodu i postići ćete napredak čime ćete nadoknaditi gubitke.

Sunce će 21. juna ući u znak Raka i donijeće vam pomoć nadređenih u ostvarenju planiranih ciljeva. Budite pažljivi u rukovanju finansijama u trećoj dekadi mjeseca. Venera će praviti opoziciju sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom, što će dovesti do povećanih troškova. Nećete moći jasno da sagledate u šta vam se najviše isplati da ulažete novac. Ispitajte neke nove ideje, ali izbjegavajte nepromišljene poteze.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva polovima juna donosi vam potrebu za poboljšanjem komunikacije sa voljnom osobom. Primjećujete kako ste se udaljili i kako između vas nema dovoljno dinamike. Mars će praviti trigon sa Neptunom, što će vam donijeti bolji osjećaj za potrebe vašeg partnera. Umjesto riječi, važnija će biti djela. Potrebno je da pružite partneru ono što mu je potrebno od vas.

Opozicija Marsa i Saturna, sredinom juna, unijeće veliku napetost u vaš emotivni život. Moguće su ozbiljne svađe i prekid komunikacije zbog velikih razlika u mišljenjima. Teško će vam biti da nađete zajedničke teme za razgovor i rješenje za ono oko čega nećete moći da se složite. To će dovesti do zahlađenja, između vas dvoje, koje će potrajati duži period.

Ako ste slobodni, juni vam donosi dinamična dešavanja u ljubavi. Upoznaćete osobu s kojom ćete započeti emotivnu vezu. U početku će veza biti skladna i imaćete utisak da ste pronašli nekoga ko vam u svemu odgovara.

To će trajati kratko, jer ćete već sredinom mjeseca upasti u ozbiljne nesuglasice zbog razlika u onome što želite od vaše veze. Do kraja mjeseca ćete imati ljubomorne scene. Otkrićete da je vaš partner prevrtljiva osoba i razočaraćete se. Izaći ćete iz veze do kraja juna.

Stariji Bikovi će pokušati da se približe osobi koja ih privlači, ali će uvidjeti da ih razdvajaju razlike u međusobnim potrebama i da imaju različite poglede na život. Moguća je samo kraća avantura, ali vas to neće mnogo zanimati.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti relativno stabilno, ali pod uslovom da se svakodnevno krećete i da izbjegavate pretjeranu pasivnost i sjedenje. Potrebno je da se više odmarate, a najbolja relaksacija će vam biti plivanje kada vremenske prilike budu povoljne.

Neophodno je i da više pažnje poklonite pravilnoj i zdravoj ishrani, kako biste izbjegli psihosomatske smetnje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info