Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Potreban vam je mir, a mira ni od korova. Potrebno vam je da ne razbijate glavu na dnevnoj bazi I da ne tražite svaki čas rješenja za probleme i neočekivane situacije koje su vas napale sa svih strana. Koliko god taj mir prizivali, malo je vjerovatno da ga u ovoj sedmici može biti.

Fokusirajte se na ono što radite da ne biste radili dva puta, jer su greške i te kako moguće. Otaljavate sve poslove pa nemojte da se poslije žalite ako popijete kritiku.

Ljubav. Sve je dobro, a ništa nije potaman. U prevodu, kada pogledate realno, nemate vi šta da zamjerite voljenoj osobi. Ona je takva kakva je, ponaša se kako se ponaša, ništa se nije promijenila u odnosu prema vama, štaviše trudi se da unese vedru i opuštenu atmosferu.

S druge strane, vi ste emotivno nezadovoljeni, sve vam to izgleda površno i nedovoljno, tražite dlaku u jajetu… Ili promijenite svoja gledišta ili tražite ono što vam nedostaje na drugoj strani… Pri tome se misli na prijatelje, jer to vam ne može donijeti probleme u budućnosti.

Slobodni, vi ili ste sa svih strana okruženi udvaračima (od kojih nijedan nije po vašoj mjeri) ili oko vas nema nigdje nikoga… Biće bolje uskoro.

Zdravlje. Živci su vam prilično istanjeni. Stres otvara vrata zdravstvenoj problematici.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info