Vaga: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica vam ne daje trenutno nikakve posebne podsticaje niti mogućnosti. Čak i ako se pojave neke prilike, veliko je pitanje da li su one prave za vas ili je to samo priča uprazno. U ovom periodu pokušajte najprije da riješite neku zaostalu papirologiju ili obaveze koje ste propustili.

Nije vrijeme za nove poslove, a čak i ako otpočnete nešto, vrlo brzo ćete shvatiti da to nije za vas i da se tu ne snalazite niti osjećate dobro.

Ljubav. Partnerova nervoza i vaša nemogućnost da na pravi način učestvujete u odnosu podloga su za nestabilna i promjenjiva osjećanja. Vi kao da ste se zatvorili, uvukli u neku svoju ljušturu i mrljavite se – što je za vas potpuno neuobičajeno.

No, vi se ne osjećate podstaknuto, štaviše – sve vam je teško pa čak i da pokažete voljenoj osobi da vam je do nje stalo. Iako ovo neće proizvesti veće probleme u vašem odnosu, ipak će se osjetiti da nešto nije kako treba.

Slobodni, trigon Venere i retrogradnog Saturna može probuditi neke stare želje i vratiti vam osobe sa kojima ste ranije bili. Ipak, ne izgleda da će vas ovo držati naročito dugo – mali kratkotrajni podsticaj koji će vas brzo pustiti…

Zdravlje. Nešto ste “napola”, što se energije tiče… Sitniji zdravstveni problemi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info