Strijelac: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Svaki pokušaj dogovora će vam izazivati stres, svaki sastanak će se ili otegnuti ili ćete imati muke da zakažete vrijeme koje odgovara i vama i drugoj strani. Mnogo se priča, malo se realizuje i konkretizuje, a vi samo gubite energiju u ogromnom broju kontakata sa ljudima, u priči bez kraja.

S druge strane, obaveze na dnevnoj bazi su se znatno pojačale i vi ne možete da postignete sve odjednom, na pet frontova. Svi vas tapšu po leđima i oslanjaju se na vas, a vi ste već na izmaku snaga.

Ljubav. Čitav spektar promjenjivih osjećanja u vašim emotivnim relacijama ove sedmice. Vi kasnite u svemu, nemate dovoljno vremena za voljenu osobu, zakopavate se u posao i obaveze, a druga strana to nema namjeru da toleriše.

Njoj je potrebna komunikacija sa vama, kretanje, jača društvena dešavanja, više izlazaka i opuštencije, a vama to ne pada na pamet. U suštini, oboje ste zauzeli neke svoje stavove, zauzeli “busije” i ne pokazujete nikakvu namjeru da to promijenite i prilagodite se jedno drugom.

Slobodni, neko se pojavio ko izaziva interesovanje kod vas, ali nikako da se prava komunikacija i dogovori pokrenu. Malo je vjerovatno da će u ovoj sedmici biti ljubavnih početaka.

Zdravlje. Umor, iscrpljenost, bolovi u ekstremitetima. Čuvajte se povreda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info