Ribe: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Imate lošu ili neadekvatnu komunikaciju sa saradnicima i kolegama pa se nemojte baš pretjerano oslanjati na informacije koje dobijate od njih u ovoj sedmici. Sve dva puta provjeravajte, da se ne biste kajali kasnije.

U ovoj su sedmici izvjesni i problemi papirološke prirode, ali i mogućnost da se otkriju neke greške koje ste ili vi ili neko drugi napravili u prethodna dva mjeseca. Ovo otkrivanje će se dogoditi, naravno, u najnezgodnijem mogućem momentu…

Ljubav. Malo je vjerovatno da ćete vi i partner moći da se uskladite u ovoj sedmici. Ili vam se neće “dati” dovoljno prostora pa ćete morati da kradete trenutke kada ste zajedno ili ćete pak biti svako u svojim obavezama do nosa i u nemogućnosti da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo.

Ovakva situacija će izazivati nervozu i velike oscilacije u raspoloženju kod vas, a kod partnera potrebu da se u potpunosti zatvori u sebe.

Slobodni, Mars se šeta kroz vaše polje ljubavi, donoseći vam osobu koja je vrlo zainteresovana za nešto konkretnije sa vama. Niste vi baš imuni na čari ove persone, ali ste uporni u pokušajima da joj pronađete bilo kakvu manu koja bi vam dala izgovor.

Zdravlje. Alergijske reakcije, mogućnosti za promjene na koži.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info