Rak: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Poslovne obaveze se u ogromnoj količini sručuju na vas. Obim posla se konstantno širi, a u isto vrijeme je protkan dešavanjima koja donose razdražljivost i nervozu i vama i onima sa kojima sarađujete.

Mnoštvo neplaniranih sitnica koje konstantno iskaču i troše vaše živce i testiraju vašu skoncentrisanost. Imate vi više nego dovoljno energije za sve ovo, ali se trošite i fizički i mentalno preko svake mjere. Komplikovano jeste, ali je ovo period u kojem se borite i sa sobom i sa drugima. I pobjeđujete.

Ljubav. Non stop osjećate potrebu da istjerujete neku pravdu i tražite razjašnjenja u odnosu sa voljenom osobom. Stalno imate osjećaj da vas nešto “žulja” i da ne funkcioniše najbolje, a i te kako je moguće da ste sve preuveličali i da ne želite da realno sagledate situaciju.

Loša komunikacija sa partnerom samo podgrijjava vaše strahove i čini da ste još više uznemireni. Probajte da se više fokusirate na ono emotivno što struji između vas dvoje – pogledi u ovoj sedmici govore iskrenije i dublje od bilo kojih riječi.

Slobodni, sa Marsom koji vlada vašim poljem emocija i zabave, ljubav je već kod vas, traži vas i pokušava da skrene pažnju na sebe. Pogledajte, progledajte.

Zdravlje. Pojačana nervoza, osjetljiv stomak, sklonost povredama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info