Ovan: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Pred vama je jedna užurbana i ispunjena dešavanjima sedmica u kojoj možete postići mnogo više od onog čemu se nadate ili što očekujete. Od ruke vam ide komunikacija, pregovori, a moguće je da ćete u ovom periodu imati i češća poslovna putovanja.

Iako ćete vi lično biti dosta izmoreni i povremeno nezadovoljni svojim učinkom, oni oko vas neće imati šta da vam zamjere. Ukoliko ste nezaposleni, sada bi bio dobar trenutak da se aktivirate.

Ljubav. Nezadovoljni ste pa čak i ako je sve u redu u odnosu sa voljenom osobom. Neki razlog za vašu nervozu postoji, nešto vam ne odgovara – bilo da je to problem novca, odnosi u porodici, pojačana ljubomora ili nametanje obaveza koje vam se nimalo ne dopadaju od strane partnera.

Iako s vremena na vrijeme ključate iznutra, zaista nije pravi trenutak da budete impulsivni i svađalački raspoloženi. Sve se može srediti otvorenim razgovorom.

Slobodni, neko vas neodoljivo privlači i često u ovoj sedmici imate osjećaj da će se svakog trenutka pokrenuti konkretnija dešavanja između vas dvoje. Nemojte biti razočarani ukoliko sve ipak ostane samo na komunikaciji i čeznutljivim pogledima.

Zdravlje. Stomačni dio je slaba tačka u ovom periodu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info