Jarac: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Čak i da napravite neki pomak, čak i da pokrenete poslovne situacije koje su vam važne, teško je da ćete biti zadovoljni u ovoj sedmici. Sve ostaje nekako “na dugačkom štapu”, u smislu da će biti, samo se ne zna tačno kada.

Informacije, ljudi, dogovori – sve ono s čim se susrećete tokom ove sedmice samo će izazvati još veću zbunjenost kod vas i osjećaj da ste uskraćeni za prave stvari. Ne komplikujte, obavljajte tekuće poslove i čekajte svoj trenutak.

Ljubav. Ukoliko nešto krijete (a to je vrlo moguće, s obzirom na to da odnos sa “redovnim” partnerom baš i nije nešto podsticajan po vas), budite u ovoj sedmici posebno oprezni. Poruka, telefonski poziv, čak i samo vaše ponašanje može izazvati podozrivost kod voljene osobe.

Ako krene da čačka i istražuje, koješta može isplivati i samo vam donijeti problem. Vaš odnos, iako na prvi pogled djeluje stabilno, sada je jako lako uzdrmati.

Slobodni, ili ne odustajete od prošlosti ili ona ne odustaje od vas. Kako god bilo, mogući su kontakti u ovoj sedmici. Da li će vam donijeti nešto posebno? Pa, mora se priznati da i neće baš. S druge strane, ima i noviteta oko vas, ali vi kao da ih ne vidite.

Zdravlje. Pobjegnite u prirodu, u tišinu. To je pravi lijek za vas.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info