Djevica: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Svakodnevnica je jednolična, ispunjena obavezama koje radite po automatizmu, bez ikakvog posebnog uključivanja i skoncentrisanosti. Ovakvo ponašanje vam se može obiti o glavu, jer je moguće da ćete propustiti da obavite nešto ili ćete to uraditi ofrlje, uz greške.

Više se fokusirajte da biste izbjegli ovo. S druge strane, napali su vas neki sitni problemi koje ne smijete ostaviti da se rješavaju sami od sebe – morate se uključiti i završiti ovo da vam ne bi u kasnijem periodu ponovo donosili nervozu.

Ljubav. I vi i partner ste dosta osjetljivi u ovom periodu, skloni čestim promjenama raspoloženja i nervozni. Ovo i može i ne mora uticati na vaš odno – bitno je samo kako oboje reagujete i koliko ste spremni da napravite kompromis i prećutite ponešto.

U svakom slučaju, drugi dio sedmice je pomalo naporan i za vas i za partnera, ali moguće je da ćete u tom periodu oboje biti prezauzeti pa nećete imati dovoljno prostora da napravite problem u vezi.

Slobodni, dobar odnos retrogradnog Saturna i Venere može u vaš život vratiti nekog iz prošlosti, ali i otvoriti prostor za ulazak u vaš život osobe sa kojom imate razliku u godinama. Bilo da je jedno ili drugo – biće vam zanimljivo.

Zdravlje. Pojačana nervoza i manji problemi sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info