Blizanci: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Ubijeđeni ste da ste u nekim situacijama u pravu, što može iznjedriti poteze ili dogovore za koje bi se kasnije pokazalo da su bili pogrešni. Baš iz tog razloga, u ovoj sedmici budite posebno oprezni i potražite savjet od onih kojima vjerujete.

Suviše žurite da završite sa obavezama koje su se nagomilale pa u toj žurbi može promaći greška ili papirološki propust. Oni poslovi, projekti ili dogovori oko kojih ste već duže vrijeme angažovani, sada konačno donose rezultat.

Ljubav. Ukoliko bilo šta radite partneru iza leđa, bilo da je u pitanju tajna ljubavna priča ili neke situacije koje ste iz ko zna kog razloga skrivali od voljene osobe, u ovoj sedmici može doći do otkrivanja, što bi moglo dovesti do ozbiljnijih problema u odnosu.

Ako dođe do ovakvih situacija, postoji način da se one riješe i sve smiri, ali tek u danima vikenda.

Slobodni, vaša razmišljanja u sferi emocija okrenuta su ka prošlosti i u ovoj sedmici može doći do kontakta sa bivšim partnerom ili simpatijom iz davnih dana. Iako će vam ovaj kontakt definitivno prijati, ne bi se moglo reći da će ta prijatnost potrajati – moguće je da će vaš entuzijazam vrlo brzo splasnuti.

Zdravlje. Manje teškoće sa grlom i disajnim putevima. Moguće su i alergije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info