Bik: Sedmični horoskop za period od 27.05.2019. do 02.06.2019.

0

Posao. Situacija na poslou i nije toliko loša. Moguće je da ste dosta opterećeni obavezama ili da su oko vas ljudi koji vas nerviraju, ali vi to nekako uspijevate da prevaziđete i da se posvetite onome što vam je bitno.

Očekujte tokom ove sedmice dosta informacija od kojih vam neke baš i neće prijati, pogotovo ako se vezuju za propuste i greške koje ste napravili u prethodnom periodu. Iako početni momenat može biti neprijatan po vas, ipak slijedi pozitivno razrješenje.

Ljubav. Partner je u neuporedivo lošijoj poziciji od vas, opterećen brigama i problemima sa svih strana. U nekim momentima vas ovo jako dotiče i trudite se da budete tu za njega i da mu pomognete koliko je u vašoj moći, a u drugim samo vas nervira njegovo konstantno žaljenje i u tim trenucima prosto poželite da je što dalje od vas.

Malo je vjerovatno da će u ovoj sedmici doći do nekih većih promjena u vašem odnosu, osim što će se u danima vikenda neke stvari posložiti u vašoj glavi i bićete u miru sami sa sobom.

Slobodni, ima dešavanja, ima udvarača, sa nekima od njih ima čak i hemije, ali nešto mi izgleda da ćete se vi baš “polomiti” da uđete u novu vezu…

Zdravlje. Stabilna zdravstvena situacija, osim što je grlo malo osjetljivije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info