Dnevni horoskop za 25.05.2019.

0

Ovan


Ljubitelji sporta i prirode mogli bi otputovati izvan grada i provesti ugodan vikend. Iz razgovora s nepoznatim ljudima doznaćete zanimljivosti i prikupiti korisne informacije. Zaključite li da su vaši bližnji nemotivisani, preuzmite inicijativu i ispunite dan zanimljivim sadržajima. Možda već dugo niste bili u bioskopu, pozorištu ili na koncertu.

Bik


Riješite s partnerom nesporazume – dan je dobar za pokušaje pomirenja i uspostavljanja mira. Ako ste se odlučili odmoriti, nešto će vas u tome stalno sprečavati. Neko će vam svojim problemima crpiti energiju pa ćete veče dočekati umorni. Ako tražite novu ljubav, nailazićete na ljude koji vam ne odgovaraju.

Blizanci


Dan je pogodan za putovanja i nabavku računarske opreme ili kupovinu automobila. Privatni odnosi iziskuju oprez – neopreznom izjavom nekoga ćete naljutiti. Iznenadni poziv ili slučajni razgovor podstaknuće vas da promijenite večerašnje planove. Moraćete priskočiti upomoć prijatelju, rođaku ili komšiji.

Rak


Od ukućana ćete tražiti odgovorniji odnos prema obavezama. Iako vaše molbe neće odmah pasti na plodno tlo, budite uporni pa ćete ostvariti cilj. Mogle bi vas posjetiti, po svemu sudeći, osobe koje biste najradije izbjegli. Međutim, možda ste se prevarili i shvatite da ste ih potcijenili i da vam je u njihovom društvu sasvim dobro.

Lav


Nećete odbijati pozive za izlazak pa ćete okruženi prijateljima posjećivati poznata okupljališta. Neki će svojim šarmom i duhovitošću privući ljude željne zabave i neobaveznog druženja. Dolazak prinove u vašoj porodici ili među rodbinom biće razlog slavlja. Neko će vam najaviti dolazak iz velike daljine.

Djevica


Zbivanja iz prošlosti uticaće na vaša osjećanja i razmišljanja. Prisjetićete se stare ljubavi, ali nećete ništa preduzeti da biste se vidjeli. Podsvijest će uticati na vaše odluke, a unutrašnji život biće intenzivan. Odnosi s prijateljima i članovima porodice promjenjivi su i neskladni, ali to će biti tako samo tokom vikenda.

Vaga


Nekoliko dana boravka u drugom gradu predstavljaće vam pozitivno iskustvo. Moguće je putovanje sa sestrom, bratom ili nećacima te primanje pošiljke ili pisma iz drugog grada. Renoviranje doma ili kupovina novog namještaja aktivnosti su koje će vam oduzeti prilično energije i novca, ali ćete biti srećni što ste i taj posao obavili.

Škorpija


Nešto će vas vratiti u prošlost i podsjetiti na stvari koje niste dovršili i zbog čega vas grize savjest. Nije naodmet da o tome porazgovarate s nekim bliskim, ko će vam dati kvalitetne smjernice. Ako imate veliku porodicu, na vaša će leđa pasti najveći teret. U odnosu sa starijima potrebno je više takta s vaše strane.

Strijelac


Posvetite dan druženju i zabavi – to će vam pomoći da se opustite. Glava će vam biti puna ideja, a kreativnost tražiti svoj izduvni ventil. Ljubavni partner imaće novčanih problema, a vi ćete mu pomoći koliko je to u vašoj moći.

Jarac


Nemojte se istresati na ukućane ako ste loše volje. Bilo bi dobro da se suzdržite. Morate što više čuvati živce. Analiziraćete dosadašnja zbivanja i gubiti se u sitnicama. Ako nešto morate promijeniti, kako biste se bolje osjećali, učinite to što prije. Moguć je susret s osobom koja će vam biti fizički privlačna ili susret s bivšom ljubavi.

Vodolija


Previše ćete strepiti ili zavisiti od odluka bližnjih. U vašem ponašanju biće vidljivo nezadovoljstvo koje su proizvele neke životne situacije. U pitanju je prolazna kriza zbog koje biste mogli potražiti savjet osobe u koju imate povjerenja. Bitno je da ne nakupljate bijes i tugu već da otvoreno razgovarate o onome što vas muči.

Ribe


Koncentracija vam je na zavidnom nivou. Prionite na učenje, istraživanje, prikupljanje informacija. Okružite se onim pojedincima koji vas uvijek mogu nasmijati i oraspoložiti. Razveseliće vas nečiji telefonski poziv, naročito ako to bude od nekog kome se nadate. Ako danas radite, pazite se grešaka ili svađe s kolegom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info