Dnevni horoskop za 23.05.2019.

0

Ovan


Ovo je izuzetno povoljan dan za vas. U vama će se aktivirati vulkan pozitivne energije i sjajnih ideja. Sve što vam padne na pamet zapišite na papir, jer ćete od silnog uzbuđenja pola toga zaboraviti, a moglo bi da vam koristi u budućnosti.

Bik


Vi želite više stvari istovremeno i prosto ne znate kako to da izvedete. Opustite se. Brže ćete i uspješnije stići do cilja ukoliko budete rješavali jedno po jedno pitanje. U popodnevnim časovima nemojte ništa ozbiljno raditi, opustite se i uživajte. Veče je stvoreno za ljubav.

Blizanci


Danas ćete zablistati na poslu. Ideja koju budete iznijeli pred kolektiv biće zaista impresivna i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. To će za vas biti veliki plus i očekuje vas siguran naperedak. Povedite računa o tome ko vam je pravi prijatelj, a ko ne. Iskoristite svoju intuiciju i ne dozvolite da vas nasamari neko ko vam se predstvalja kao prijatelj.

Rak


Okolina ne poštuje vaše stavove na način na koji biste to i željeli i to vas vrijeđa. Nemojte srljati da previše mijenjate trenutno stanje. Neke stvari nisu u vašoj moći, zato nemojte ni da vas brinu i vrijeđaju. Imajte vjere u sebe i kad tad će se pokazati prava istina.

Lav


Problemi koji vam se motaju po glavi danas doprinose tome da vas ljudi iz vaše najbliže okoline izbjegavaju. Suočite se sa istinom – oni postoje samo u vašoj glavi! Popričajte o ovome sa nekim u koga imate povjerenja. Radeći na tome, osjećaćete se manje izolovano od ostatka svijeta.

Djevica


Ono što ste dugo priželjkivali najzad postaje stvarnost – dobićete dugo željeni poklon. Ne zaboravite da profesionalne obaveze ispunjavate i poslovnu situaciju držite pod kontrolom. U popodnevnim časovima, razgovor sa jednom bliskom osobom pomoći će vam da se riješite nepotrebne tenzije.

Vaga


Vi prezirete površnost. Danas ćete, nažalost, imati utisak da svi oko vas govore samo o tome ko je šta obukao, šta je kupio, kakav automobil vozi i slično. Nervira vas to što svi zaboravljaju na prave ljudske vrijednosti.

Škorpija


Danas se problemi mogu pojaviti samo ako stvari ne shvatite dovoljno ozbiljno. Čuvajte se nepromišljenosti. Držite se dobro poznatih puteva i osoba koje su od povjerenja. U večernjim časovima nađite način da uspostavite duševni mir.

Strijelac


Jedina stvar koju sa sigurnošću možete tvrditi za romantiku jeste da je nepredvidiva. Možda se upravo danas nađete na životnoj prekretnici i vašu vezu podignete na viši nivo. Na početku ste nečega zaista jedinstvenog. Zbog situacije koja se odvija po vašim planovima, narednih dana bićete puni samopouzdanja.

Jarac


Vi želite puno toga da uradite, ali imate malo vremena. Obavezno se posvetite najbližim prijateljima i saslušajte šta imaju da vam kažu. Novo prijateljstvo vas očekuje u večernjim časovima. U pitanju je osoba suprotnog pola i, ko zna, možda ovo preraste u nešto više.

Vodolija


Pokušajte da stvari ne komplikujete više nego što to već jesu. Mogli biste upasti u neprijatnu raspravu ili svađu sa nekim bliskim i dragim. Lakši i mirniji put je ipak pravi put. Opustite se i ne prihvatajte stvari previše ozbiljno i sa težinom.

Ribe


Nemojte razmišljati previše unaprijed. Trenutnu situaciju posmatrajte iz trenutne perspektive, jer vi ne možete predvidjeti kako će se stvari odvijati u budućnosti. Sve u svoje vrijeme. U drugom dijelu dana bićete u dobrom raspoloženju pa će se i okolnosti oko vas tako odvijati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info