Dnevni horoskop za 22.05.2019.

0

Ovan


Kao bitno pitanje u poslovnom životu nametnuće se odnos s kolegama i pretpostavljenima. Ukoliko uspijete strogo odvojiti posao od prijateljstva, imaćete bolji uvid i shvatiti da stvari nisu onakve kakvima ih doživljavate. Budite oprezni u komunikaciji s osobama koje ne poznajte dovoljno, jer biste mogli doživjeti neugodnosti.

Bik


Telefonski razgovori ili sklapanje novih poznanstava putem interneta, obogatiće vam dan zanimljivim sadržajima. Mlađi i studenti biće izloženi pritisku roditelja, koji će od njih imati prevelika očekivanja. Očekujte povoljno rješenje molbe, zahtjeva ili sudskog spora. Imaćete razloga za veselje, a možda ćete nešto i proslaviti.

Blizanci


Bezrazložno ćete strahovati, odbijati tuđu podršku ili odbiti osobu koja vam je spremna pružiti ruku pomirenja. U ljubavnoj vezi najviše problema zadavaće vam znatiželja okoline i loša komunikacija s partnerom. Odjednom će vam se sve učiniti besmisleno, ali ne smijete se prepuštati takvom raspoloženju, jer je prolazno.

Rak


Nove obaveze ili promjena planova zahtijevaće veću pažnju i koncentraciju, a poslovnim zahtjevima nerijetko će biti suprotstavljeni ljubavni ili društveni život. Bićete oštri na riječima i previše nestrpljivi da druge saslušate pa neće biti čudno ako se s nekim posvađate ili poljuljate prijateljski odnos.

Lav


Djelujte pozitivno, podijelite svoje ideje s drugima i ne omalovažavajte one koji ne dijele vaše mišljenje. Budite spremni na saradnju i s onima koji vam nisu baš po volji. Pazite prilikom kupovine i svih novčanih ulaganja, obuzdajte brzopletost i sklonost nepotrebnim troškovima, ma koliko vas nešto mamilo na kupovinu.

Djevica


Osjećaćete sve intenzivniju potrebu za napretkom i isticanjem u javnom životu. Radom ćete širiti krug prijatelja, uticajnih poznanstava i obogaćivati svoje znanje i iskustvo. Neki stari poslovi počeće vam donositi finansijsku dobit, što će vas ohrabriti. Bićete sigurni u sebe pa ćete i u očima suprotnog pola djelovati privlačno.

Vaga


Planetarni položaji nagovještavaju rad u kući – ono što ne stignete obaviti na poslu, dovršićete kod kuće. Bićete prilično mrzovoljni, jer morate rješavati neke stare probleme i baviti se tuđim nedovršenim poslovima. Ljubavni problemi, koji se danas pojave, prolazne su prirode pa im ne trebate pridavati velik značaj.

Škorpija


Telefon će vam neprestano zvoniti, a prijatelji vas pozivati na različite zabave. Ne treba vas gristi savjest ako sebi dopustite malo razonode – koristiće vam opuštanje u veselom društvu. Ako ste u braku, pokazaćete veliku privrženost prema partneru, a sate provedene bez njega kratiti brojnim pozivima i porukama.

Strijelac


Na sve što budete radili trošićete više vremena od planiranog. Svako malo činiće vam se da neka sitnica nije na svom mjestu ili da ste nešto mogli uraditi temeljnije. Opustite se, sklonost savršenstvu samo vas iscrpljuje. Uhvatiće vas potreba za ekonomičnošću pa ćete analizirati stavke potrošnje u nastojanju da uštedite.

Jarac


Širićete poglede na svijet i znanje te pronalaziti dublje uzroke nekih događaja. Najviše uspjeha imaće oni koji uče, spremaju ispite ili se bave radom u kojem treba upotrijebiti maštu i kreativnost. Veče je povoljnije za opuštanje i druženje u poznatom okruženju. Kako sati budu odmicali, sve više će vam trebati bliski ljudi.

Vodolija


Posla ćete imati preko glave, ali rezerve snage biće vam dovoljne. Nemojte zapostavljati razbibrigu i odmaranje, čak iako zbog toga budete morali otkazati neku od obaveza. Uveče se nastojte odmoriti i skupiti snagu za sutra. Nemojte insistirati na izlascima, ako nemate dovoljno energije i dobrog raspoloženja.

Ribe


Bićete vrckavi i znatiželjni pa biste mogli sklopiti zanimljivo poznanstvo i prepustiti se dugim razgovorima. Novo prijateljstvo obogatiće vas kao osobu. Uživaćete u sportskim i drugim rekreativnim aktivnostima. Mogli biste postati novi član neke grupe ili organizacije. Proširićete svoje vidike i tom prilikom ćete se dobro zabaviti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info