Dnevni horoskop za 21.05.2019.

0

Ovan


Vaši saradnici imaju različita mišljenja o rješavanju nekog zajedničkog problema. Nemojte donositi ishitreni zaključak poslije prvog utiska ili bez konsultacije sa jednom bliskom osobom. Potrebno je da prethodno osmislite dobar plan. Važno je da upotrijebite svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Iznenadite svog partnera na neki poseban način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu.

Bik


Važno je da ispoštujete osnovni protokol pa nemojte praviti određene prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima. Postoji mogućnost da vam se pripiše veći dio krivice nego što zaslužujete. Partner insistira na nekim zajedničkim promjenama. Morate imati dovoljno mudrosti i razumijevanja da pravilno prihvatite i one stvari koje nisu po vašoj volji.

Blizanci


Ukoliko brzopleto prihvatite nečiju ideju, očekuje vas nova neprijatnost ili poslovno-finansijski promašaj. Pažljivo razmislite o alternativnim rješenjima koja vam stoje na raspolaganju. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Ako vam je stalo do susreta sa jednom posebnom osobom, nemojte oklijevati. Potrudite se da ostvarite onaj pravi kontakt i prijatnu ljubavnu atmosferu.

Rak


Ukoliko nemate dovoljno interesovanja za nečije ideje, budite iskreni i nemojte davati ishitrena obećanja. Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koji ne ispunjavaju vaše kriterijume. Bez obzira na iznenadni zanos koji osjećate, izbjegavajte emotivne izazove ili koketiranje sa osobom koja ima neobičnu reputaciju. Rizik može da vas optereti.

Lav


Vaši saradnici imaju dobre ideje pa prihvatite nečiju inicijativu koja garantuje uspješne rezultate ili materijalnu sigurnost. Nemojte dozvoliti da se neko nepotrebno zamara detaljima koji nemaju presudan efekat za uspješnu saradnju. Izgleda da ste zanemarili nečija osjećanja. Savjest vas opominje na iskreno izvinjenje. Osmislite dobru zabavu i posvetite više pažnje dragim osobama.

Djevica


Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i prati rezultate koje ste ostvarili. Budite promišljeni. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cijenu. Osjećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu i prija vam pažnja koju dobijate. Potreban vam je novi podsticaj, kao dodatno ohrabrenje u namjerama koje imate.

Vaga


Djelujete snalažljivo u susretu sa saradnicima, ali postoje situacije koje zahtijevaju neki dodatni rizik. Ponekad nije lako predvidjeti nečiju reakciju ili odgovor – upotrijebite svoje najjače adute kada se nalazite u poslovnoj dilemi. Suviše brinete bez razloga, partner trenutno možda ne želi da vam povjerava svoje misli ili osjećanja. Uzalud insistirate na nekim svojim pitanjima i dilemama.

Škorpija


Ukoliko vam je teško da ostvarite sve planirane obaveze, zatražite nečiju podršku i razumijevanje. Potrebna vam je nečija asistencija, kako biste završili najteži dio posla. Udružite svoje interese sa osobom koju dobro poznajete. Djelujete zabrinuto, partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču čudnu nelagodnost ili loš predosjećaj i nesigurnost. Moguće je da samo pretjerujete.

Strijelac


Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili za kombinaciju koja obećava značajan dobitak pa djelujete užurbano u susretu sa saradnicima. Prije nego što donesete konačnu odluku, saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savjet. Predstoji vam neko neobično emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite iščekivanje uz dileme i emotivnu neizvjesnost.

Jarac


Stalo vam je da odgovorite na novi poslovno-finansijski izazov. Konsultujte nečije mišljenje, prije nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namjere. Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan, ali uvijek postoji dobro rješenje koje možete da osmislite. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom.

Vodolija


Ne vjerujete mnogo u nečija obećanja i zato provjeravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Dodatna mjera opreza može da vas zaštiti od komplikacija i pogrešnih poteza. Nema razloga da suviše strogo ocjenjujete nečije ponašanje. Voljena osoba ima dobre namjere, ali možda ne uspijeva uvijek da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili da vidite.

Ribe


Ponekad treba djelovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razumije najbolje vaše ideje, ali to ne treba da vas posebno zabrinjava. Preostaje vam da djelujete dovoljno efikasno i ubrzano, kako biste ostvarili svoje namjere. Potrudite se da uljepšate različite događaje u svom porodičnom ili ljubavnom životu. Slobodno izrazite svoje želje i osjećanja. Lijepa iznenađenja su uvijek moguća.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info