Dnevni horoskop za 20.05.2019.

0

Ovan


Ništa vam neće biti teško uraditi, a odlično ćete se snalaziti i u problematičnim situacijama. Imaćete razloga za zadovoljstvo, posebno u ljubavi. Neke stvari će se pomjeriti s mrtve tačke pa ćete shvatiti da ništa nije izgubljeno. Ukoliko planirate izlazak, privlačićete pažnju svojom upućenošću u društvena zbivanja.

Bik


Bićete dosjetljivi i bistri, ali i naporni zbog prigovaranja i kritikovanja. Dan je odličan za finansijska poslovanja – obratite se bankama ili osiguravajućim društvima, jer će vam izaći ususret. Napetost i nervozu pokušajte savladati izbjegavanjem svih situacija za koje predosjećate da će završiti svađom.

Blizanci


Komunikacija s ukućanima oduzimaće vam energiju, jer se nikako oko nečega nećete moći dogovoriti. Izbjegavaćete konkretne odgovore i neke odluke prepuštati drugima. Ne izlijećite se s obećanjima za koja znate da ih nećete stići ispuniti. Suzdržite se od potrebe za dokazivanjem pred šefovima.

Rak


Što se više budete kretali, više ćete sretati ljude s kojima vas nešto povezuje. Teme za razgovor biće neiscrpne, a vi znatiželjni i otvoreni za nova iskustva. Poslovne zavrzlame neće umanjiti vaše dobro raspoloženje, nego vas motivisati da iskažete potencijale.

Lav


Planetarni uticaji poboljšaće kontakte sa suprotnim polom. Večernji izlazak, od kojeg nećete previše očekivati, mogao bi se prokrenuti u pravu ljubavnu avanturu. U ophođenju s ljudima bićete samouvjereni, ali i brzopleti. Višak energije najbolje ćete potrošiti baveći se nekim sportom. Prednost dajte aktivnostima na svježem vazduhu.

Djevica


Da biste se u ljubavi osjećali sigurno, moraćete se zaštiti od vlastitog nezadovoljstva i nervoze. Ljutiće vas partnerova tvrdoglavost i neodlučnost, ali i osjećaj da vi morate umjesto njega donositi odluke. Porodična događanja biće zahtjevnija, tražiti veću posvećenost te brigu o starijima ili djeci.

Vaga


U prvoj polovini dana bićete aktivni, dok ćete večernje sate radije provesti u dokolici nego u bavljenju sportom ili intenzivnom druženju. Samci će šarmom privlačiti pažnju suprotnoga pola, što će im omogućiti sklapanje novih kontakata. Uživaćete u dugim razgovorima sa simpatijom i razmjeni nježnosti putem poruka.

Škorpija


Mogli biste započeti više poslova odjednom i naći će u gužvi. Od vašeg truda i zalaganja zavisiće hoćete li ih sve privesti kraju. Pazite šta obećavate drugima, jer bi to moglo biti iznad vaših mogućnosti. Nekima je na pomolu rješenje finansijske situacije. Ipak, ako idete u kupovinu mogli biste potrošiti previše novca.

Strijelac


Izvrsno ćete se prilagođivati novim okolnostima. Ogromna količina energije tjeraće vas na vrijedan rad i zalaganje. Oni čije radno mjesto dopušta originalna rješenja, iskazaće se svojom inovativnošću. Ako ste na početku ljubavne veze, vaš izabranik će pokazati lice koje vam se neće dopasti, ali nemojte pri tome zanemariti i njegove dobre strane.

Jarac


Ne dopustite da emotivni nemir utiče na vaše poslovne odluke. Osigurajte sebi trenutke samoće i u miru o svemu razmislite. Ako ste izašli iz problematične ljubavne veze, nemojte biti nepovjerljivi prema novoj simpatiji. Ukoliko niste spremni ući u novu vezu, pokušajte odnos zadržati prijateljskim sve dok ne budete sigurni u svoja osjećanja.

Vodolija


Iako ćete nastojati sve poslove sami obaviti, uvjerićete se da će vam uz pomoć kolega sve ići brže. Više od posla zaokupiće vas porodična problematika i ljubavna pitanja. Bićete zaljubljivi i romantični, a pri donošenju odluka oslanjaćete se na intuiciju, koja će vas, bar što se današnjeg dana tiče, besprijekorno voditi.

Ribe


Opterećuju vas brojne odgovornosti pa teško podnosite svakodnevne obaveze. Nemojte sve preuzimati na sebe, prepustite i drugima neke zadatke, naročito ukućanima. Veze opterećene ljubomorom i nepovjerenjem naći će se na prekretnici. Ne brzajte s odlukom o prekidu veze, naročito ako niste načisto šta osjećate prema partneru.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info