Vodolija: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. Ukoliko biste mogli da se klonirate tokom ove sedmice, to bi bilo odlično. U suprotnom – ne možemo ni pretpostaviti kako ćete izaći nakraj sa obavezama koje već imate, ali i sa onima koje non stop prihvatate i tovarite sebi na vrat.

Mars u vašem polju poslovne svakodnevnice upozorava da se previše trošite i fizički i mentalno i da je potrebno da povučete ručnu kočnicu na vrijeme. Ne zatrpavajte se, svoju finansijsku situaciju ne možete riješiti preko noći.

Ljubav. Vi vjerovatno smatrate da radite baš sve kako treba i da ne pritišćete niti nervirate partnera na bilo koji način. Međutim, vaše voljeno biće baš se i ne bi složilo sa ovim vašim konstatacijama, već bi prije reklo da ste nervozni i da samo ili zvocate ili provocirate rasprave.

Period je takav da morate biti pažljivi i odmjereni, kada je komunikacija sa partnerom u pitanju, da ne biste bez ikakvog pravog razloga doveli do tenzije.

Slobodni, preko poslovnog segmenta vas neko čačka non stop i ne ostavlja vas na miru. U nekim momentima vam je ovo simpatično, u drugim samo vas nervira. Neko, ko je u vašoj blizini, zasad krije zainteresovanost za vas, ali će se možda već za vikend “otvoriti”…

Zdravlje. Umor, iscrpljenost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info