Vaga: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. Izgleda da je kod vas u posljednje vrijeme postalo standardno da ste zatrpani poslom, a vama je odmor, ali onaj pravi, neophodan. No, odmaraćete neki drugi put, a u ovoj sedmici morate da se skoncentrišete i organizujete bolje, jer će kontakata, dogovora, osoba koje sa vama hoće da naprave neki poslovni dogovor, ili da vam predlože nešto, biti u velikom broju.

Neki od njih će vas iritirati u manjoj ili u većoj mjeri, ali ćete uspijevati da se distancirate od svega.

Ljubav. Okrenuli ste se sebi, svojim potrebama i promjenama koje vam izuzetno prijaju. Sve ovo ne znači da je odnos sa partnerom loš, ali kao da se polako razmimoilazite, odvajate jedno od drugog.

Voljena osoba je mnogo nervoznija nego što vama to izgleda, opterećena priličnim problemima i sada ste joj potrebni, bez obzira da li to otvoreno traži od vas ili ne. Budite korektni, strpljivi i prilagodljivi sa osobom koju volite.

Ukoliko ste sami, vi i niste baš nešto zainteresovani niti otvoreni prema udvaračima kojih, standardno, uvijek ima oko vas. Čak i ako vam neko bude simpatičan na momenat, vrlo brzo vam dosadi. Trenutno, sem mogućnosti za kraću avanturu, nema pravih prilika oko vas.

Zdravlje. Hronično ste umorni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info