Škorpija: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. Često ćete tokom ove sedmice preispitivati i svoje želje i svoje planove i sebe i nećete znati na koju biste stranu tačno trebali da se okrenete. Mnogo nedoumica se nakupilo u dužem vremenskom periodu unazad i sada lutate, jer vam nijedna od trenutnih okolnosti ne daje odgovore na pitanja koja vas muče.

Možda je najbolje da pustite da se sve odvija samo od sebe, da vas dešavanja vode korak po korak baš tamo gdje je to potrebno. Nije vam neki period za drastične odluke.

Ljubav. Pretjerano ste osjetljivi, preemotivni i sve vas dotiče dublje nego što biste to željeli. Iako svoje reakcije potiskujete i trudite se da partner to ne vidi, ne zaboravite da taloženje takvih stvari u sebi može dovesti do burne reakcije u nekom momentu.

Takođe, lako je moguće da zauzete Škorpije za tu svoju preemotivnost mogu da zahvale pojavi osobe koja ih je zaintrigirala i dotakla. Ukoliko se upuštate u bilo šta tajno, vodite računa o posljedicama.

Slobodni, Venera šeta kroz vaše polje partnerstava, što nagovještava pojavu novih osoba u vašem životu. Uključite “radare” i spremite se da osvajate ili da budete osvojeni.

Zdravlje. Osjetljiv želudac. Sklonost povredama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info