Ribe: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. Obratite početkom sedmice više pažnje na kontakt i odnos sa nadređenim osobama. Čini se da ćete u nekom momentu pretjerati – odreagovati kako ne bi trebalo ili reći nešto za šta znate da nije korektno sa vaše strane.

U svakom slučaju, može doći do disbalansa za koji će vam biti potrebno par dana da ga sredite. Nemojte sami sebi kvariti ono što već imate, a što je dosta stabilno. Neko želi da pokrene posao sa vama i svoj prijedlog će vam iznijeti tokom ove sedmice.

Ljubav. Vaša osjećanja su nestabilna, promjenjiva – često sami sebe mučite pitanjima i nedoumicama iako nemate nikakav pravi i realan razlog za to. Preispitujete non stop ponašanje voljene osobe i tražite razloge da sumnjate u sve.

U ovoj sedmici nedoumice kao da rastu i voljena osoba više ne zna kako da se postavi prema vama da biste se smirili i stabilizovali. Samo polako, u drugom dijelu sedmice će neki partnerovi postupci konačno da vam donesu smirenje.

Ukoliko ste slobodni, interesantna osoba se pojavljuje i vi morate priznati da se pored nje smijete i da ste u potpunosti opušteni. Da li je ovo kandidat za nešto više od drugarstva – to će se tek vidjeti…

Zdravlje. Osjetljivi disajni putevi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info