Rak: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. Obim posla je sve veći, a saradnici i kolege kao da idu iz krajnosti u krajnost pa povremeno nećete biti sigurni kome od njih možete pokloniti svoje povjerenje.

Vaše odluke u ovom periodu moraju da budu zasnovane na dobroj procjeni pa i savjetu od strane drugih osoba – izbjegavajte da odlučujete u trenutku i u “žaru” koji će vas povremeno obuzimati. Ovo važi i za novu poslovnu ponudu koja postaje aktuelna tokom ove sedmice.

Ljubav. Vi i partner sada možete da pronađete zajednički jezik, iako ćete i dalje oboje smatrati da je ono drugo krivo za situaciju i za eventualni problem koji imate. Neke stvari će vas zbližiti, prosto “potjerati” jedno ka drugom i moguće je da će to biti zajednički problem ili situacija kojoj morate da se posvetite udruženim snagama.

Prosto rečeno, u ovoj sedmici ste spremni da “čupate” jedno drugo i da se potrudite da zajednički problemi budu riješeni i to što prije.

Ukoliko ste sami, prijatelji vas dižu, donose vam osmijeh na lice, čine da se osjećate dobro. A preko prijatelja vam idu i zanimljivi kontakti kroz koje ćete se osjetiti dobro, živo, uzbuđeno…

Zdravlje. Problemi sa varenjem. Stariji – uradite analizu krvi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info