Ovan: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. O svakom svom potezu sada tri puta razmislite i nemojte donositi bilo kakve odluke u momentima kada ste bijesni ili potreseni. Dobro obratite pažnju na ono što se dešava u vašoj poslovnoj okolini, jer vam tokom ove sedmice mogu doći neke potpuno neočekivane šanse ili mogućnosti za dobre dogovore.

Više se fokusirajte na korektan odnos sa nadređenima, da ne biste tokom ove sedmice bili “prozvani” zbog svojih riječi ili ishitrenih postupaka.

Ljubav. Postali ste borac za ljubav, borac za partnera, borac za porodicu… Samo nemojte baš da u toj borbi pretjerujete i da napravite više štete nego koristi. Ta povremena ključanja u vama davaće vam inicijativu u odnosu sa partnerom, ali ako na tu inicijativu ne bude odgovoreno onako kako vi želite ili kako ste vi zamislili, eto razloga da proključate još više.

Vaše je emocionalno stanje sada u potpunosti destabilizovano i varijabilno pa dobro razmislite prije nego što povučete neke poteze.

Ukoliko ste sami, neko vam je jasno pokazao zainteresovanost, a vi ste se skroz ušeprtljali. Čas napadate, čas se povlačite, kao da sami sa sobom ne uspijevate da se dogovorite šta želite.

Zdravlje. Nervoza, pojačan umor i problemi sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info