Lav: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. Problema ima pa ima, ali vi u ovoj sedmici lakše izlazite sa njima na kraj. Iako vas je prethodni period prilično umorio i ostavio bez energije za nove poslovne planove i dešavanja, bićete iznenađeni prilivom nove snage i optimizma.

Mnogobrojne informacije dolaze do vas, a neke bi vam mogle biti od koristi nadalje. U ovoj vas sedmici očekuje mnogo dogovora, sastanaka, mnogo kontakata od kojih će neki biti isplativi po vas. Drago vam je što shvatate da vas podržavaju osobe koje su vam bitne.

Ljubav. Iz dana u dan, odnos sa partnerom će se popravljati. Iako će koraci ka stabilizaciji biti mali, ipak ćete oboje istrajno ići naprijed. I vi lično osjećate priliv pozitivnije energije pa ćete opuštenije i lakše funkcionisati sa voljenom osobom.

Možda ova sedmica neće biti ekstatična, ali će između vas dvoje ipak postojati dobre vibracije i olakšana komunikacija.

Ukoliko ste sami – izlazite, družite se. Ušli ste u period koji bi trebalo da vam donese pregršt zabavnih i zanimljivih trenutaka sa suprotnim polom.

Za sada vam nije na pameti ozbiljnije vezivanje već samo opuštanje i uživanje. Dajte sebi malo na volju – i jeste pravi momenat da se opustite i izađete iz statične faze u kojoj se već neko vrijeme…

Zdravlje. Manji problemi sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info