Jarac: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. Jedan dio poslovnih pitanja, koja su vas opterećivala ili koje ste željeli da regulišete, već ste završili, iako vi trenutno još uvijek ne vidite prave rezultate. To što se u ovom momentu ništa ne dešava i što izgleda kao da situacija stoji, samo je privid.

Vrlo brzo će otpočeti konkretne akcije, ako ne ove, a ono tokom naredne sedmice. Generalno gledano, ovo je dobar period za vas da pokrenete nešto o čemu dugo razmišljate i vrlo je izvjesno da biste ostvarili rezultate kojima se nadate.

Ljubav. Nekim situacijama, koje se uopšte ne moraju vezivati za partnera i za odnos u kojem ste, ste jako opterećeni i to ne uspijevate da sakrijete, koliko god se trudili.

Ovo će izbijati na dnevnoj bazi i sigurno je da u nekom momentu može dovesti do neprijatnosti sa voljenom osobom. Pošto ona nema nikakvog udjela u vašoj “glavolomki”, potrudite se da ne prenosite nervozu na nju, ali ni da se ne zatvarate i ćutite, kao što umijete.

Ukoliko ste sami, vi sve prilike za ljubav imate i one će biti prisutne u narednih par sedmica. Stoji da vi vrlo ozbiljno razmišljate prije nego što se odlučite na bilo koji korak i otvaranje ka drugoj osobi, ali nemojte zbog svojih strahova propustiti ovako dobar period za emotivnu sreću.

Zdravlje. Prehlade, a starijim Jarčevima osjetljivi zglobovi, reuma.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info