Dnevni horoskop za 19.05.2019.

0

Ovan


Ne dopustite da vam otežane okolnosti poljuljaju samopouzdanje. Pronađite u sebi snagu kako biste uticali na dešavanje pozitivnih preokreta. Vrijeme je za promjene koje će provocirati partnera na kritiku i agresivnije uplitanje u vaš život. Najbolje je da otvoreno razgovarate i tako uvidite mane i prednosti vašeg odnosa.

Bik


Bićete vrlo preduzetni i to najviše u svom domu. Drugačiji raspored namještaja unijeće novu energiju u vaš životni prostor. Dolazićete do kreativnih rješenja na svim životnim područjima pa i onom ljubavnom. Uzbudljivo poznanstvo ili jedan susret mogu rezultovati dogovorom za sljedeći susret.

Blizanci


Rješavajte nagomilane obaveze – ići će vam od ruke. Bacite pogled na neobavljene zadatke, neplaćene račune ili nepospremljen podrum, garažu. Dobra organizacija pomoći će vam da sve stignete. Razveseliće vas putovanje ili kontakt s osobom iz daljine. Slobodno se prepustite ukoliko vas privlači osoba koja je nešto drugačija od vašeg uobičajenog tipa.

Rak


Nećete biti zadovoljni nekim odnosima, bilo da su u pitanju partner ili prijatelji. Mogla bi vas nazvati osoba s kojom još uvijek niste načisto kada su u pitanju emocije. Šta će biti dalje, zavisi od toga kako ćete se postaviti u datoj situaciji. Naći ćete se na meti osoba od kojih ćete doznati mnogo o aktuelnim tračevima, ali ne i o pametnim stvarima.

Lav


Mnogo ćete kontaktirati s ljudima, telefonirati ili slati poruke. Neki će obići rodbinu, naročito ako je neko od njih lošijeg zdravlja. S dobrim raspoloženjem nećete se moći pohvaliti, a odlučite li se za popodnevni odmor, zbog nekih briga nećete moći zaspati. Tek s dolaskom večernjih sati raspoloženje će vam se popraviti.

Djevica


Mogli biste donijeti bitne odluke vezane za putovanje, mjesto stanovanja ili ljubav. Štagod da odlučite nećete pogriješiti, jer će vas voditi zdrav razum i objektivnost. Posvetite se sebi, njezi tijela, slušanju muzike, čitanju i nečemu što će vas opustiti. U večernjim satima s nekim ćete se dopisivati putem interneta pa će doći i do obostranih simpatija.

Vaga


Pazite šta govorite i kome se povjeravate, kako ne biste nekome dali materijala za ogovaranje. Dan bi vam mogao proteći u druženju sa gostima pa ćete u večernjim satima padati s nogu od umora. Ako ste u vezi, mogli biste s partnerom dogovarati zajednički život, ali nestabilna finansijska situacija sprečava vas u planovima.

Škorpija


Raspoloženje će vam biti promjenjivo, a vi spremni na akciju u svakom trenutku. Nećete htjeti zadržavati u sebi ljutnju ili nezadovoljstvo. Povišen nivo energije iziskivaće pogodan ventil – odaberite sportske aktivnosti! Provodićete ugodne trenutke s partnerom, bilo udvoje ili u društvu.

Strijelac


Zbivanja u privatnom životu imaće veću važnost od poslovnih. Predstoji vam rasprava s ukućanima na temu novca. Uvešćete red ili nova pravila i pomalo odvajati novac na stranu za ljetovanje. Uprkos neplaniranim zbivanjima, koja će vam oduzeti vremena, dovršićete obaveze u planiranom roku.

Jarac


Povoljan uticaj Mjeseca čini vas izdržljivima i vitalnima pa lakše podnosite nedaće i obavljate napornije poslove. Ipak, nemojte pretjerivati, jer i vaše tijelo ima svoje granice. Priuštite sebi trenutke opuštanja i odmora i posvetite se stvarima u kojima uživate. Osoba kojoj ste dužni novac požurivaće vas da joj ga što prije vratite.

Vodolija


Ne trošite dan na preispitivanje odluka i traženje grešaka. Takvim razmišljanjem samo ćete sebi pokvariti raspoloženje. Osjetite li psihički umor, učinite nešto kako biste se osjećali bolje. Dosadiće vam ljudi koji vas stalno opterećuju svojim problemima, a da vas nikad ne upitaju kako ste. Izbjegavajte druženje s takvima.

Ribe


Bićete omiljeni među prijateljima i u porodičnom okruženju. Dan će biti ispunjen brojnim obavezama koje će vam na kraju donijeti olakšanje, jer ste ih priveli kraju. Vaša koncentracija i pamćenje biće na zavidnom nivou. Znaćete se zabavljati, ali i podići raspoloženje onima koji su tužni. Prijatelju ćete dati koristan savjet.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info