Djevica: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. U ovoj sedmici možete propustiti neke poslovne prilike iz razloga što ste okupirani situacijama koje su pokrenute u prethodnoj sedmici, a koje se mogu vezivati za vaš privatni život ili za neko opterećenje koje nosite.

Pokušajte da se više fokusirate na ono što se dešava oko vas, u radnom okruženju, a pogotovo za ono što se vezuje za kontakt sa nadređenima. Drugi dio sedmice je rasterećeniji, jer ćete neke probleme uspjeti da riješite pa ćete se više posvetiti poslu i novim dogovorima.

Ljubav. Ljubav lijepo i stabilno gleda na vas. Imate sve preduslove da odnos vas i voljene osobe funkcioniše kako treba. Doduše, možda neke partnerove mane svjesno zanemarujete, možda ne želite da potežete neka pitanja zato što se bojite da bi to moglo dovesti do tenzije…

Možda se svjesno povlačite pred preprekama ili se pravite da ih ne vidite. Štagod da je od ovoga, poenta je ista – trenutno je u odnosu sa partnerom mir i harmonija…

Ukoliko ste sami, neka lijepa iznenađenja idu ka vama. To mogu biti druženja sa prijateljima, kontakti sa osobama koje ne žive blizu vas, to mogu biti i flertovanja i avanture – no, štagod bilo – suština je da ćete uživati i opustiti se.

Zdravlje. Disajni putevi su osjetljivi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info