Blizanci: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. Kao i emotivni segment i poslovni odiše nervozom i kontaktom sa ljudima koji su naporni i komplikovani. Informacije koje dolaze do vas su nepouzdane i ne bi trebalo da na njima zasnivate svoje odluke i postupke. Ne jurite i ne žurite, već prvo provjerite.

U ovoj sedmici može doći do neorganizovanosti i zbrda-zdola funkcionisanja, ali čak i na taj način uspjećete da stanete na kraj obavezama. Nova poslovna ponuda, koja dolazi do vas, ostaviće vas u razmišljanju i nedoumici da li da je prihvatite.

Ljubav. Slijedi vam naporan odnos sa emotivnim partnerom, iako će u nekom momentu izgledati kao da ste makar jednim dijelom riješili nesuglasice koje vas pritišću.

Ponašanje voljene osobe vi ne uspijevate da definišete i nije vam jasno zbog čega pretjeruje i od svega pravi razlog za turbulenciju u vašoj vezi. Ne dozvolite da vas svojim raspoloženjem navede na riječi ili na postupke zbog kojih bi vam poslije bilo krivo.

Ukoliko ste slobodni, u nedostatku novih ljubavnih prilika počinjete sve češće da razmišljate o bivšim partnerima. Ulazak Sunca u vaš znak iskoristite da se više aktivirate – da ste u pokretu, okružite se prijateljima i makar se dobro zabavite.

Zdravlje. Problemi sa varenjem, nervoza. Stariji su skloni i prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info