Bik: Sedmični horoskop za period od 20.05.2019. do 26.05.2019.

0

Posao. Komunikacija sa saradnicima se lagano popravlja, što je jednim velikim dijelom vaša zasluga. Doduše, moraćete da popustite po nekim pitanjima ili da napravite par kompromisa, ali bitno je da sve to vodi ka sređivanju odnosa i boljem funkcionisanju.

Da, još uvijek će vas oni sa kojima radite iritirati svojim, povremeno bahatim ponašanjem, ali to ćete prevazići na taj način što ćete se okrenuti onim obavezama koje su vam važne i fokusirati se na njih.

Ljubav. Povremena nervoza u odnosu sa voljenom osobom svakako će postojati, ali ti trenutni komunikacijski problemi ne bi trebalo da uzdrmaju vašu vezu.

Možda vam se partnerovo ponašanje ne dopada, možda vas iritira svojom brzopletošću, ali šta da se radi – kakav je, takav je – vaš je. Sada ste dovoljno stabilni da dragom biću možete povremeno progledati kroz prste.

Ukoliko ste sami, to više ne mora da bude slučaj. Kontakti od strane suprotnog pola su se intenzivirali – ima tu osoba koje ne zaslužuju vašu pažnju, ali ima i onih kojima biste mogli da se “pozabavite”. U svakom slučaju, vi sada diktirate i igru i njen tempo.

Zdravlje. Prijalo bi vam više kretanja – šetnje bi sada bile pun pogodak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info