Dnevni horoskop za 16.05.2019.

0

Ovan


Vaši poslovni planovi će se kretati oko većih, zahtjevnijih projekata. Ambicije će vam biti prilične, radna motivacija istaknuta, a neće vam nedostajati ni originalnosti te kreativnosti. Slobodni Ovnovi bi se mogli zaljubiti, otkriti nove čari i prednosti u osobi koju već poznaju.

Bik


Finansijska situacija neće biti blistava, ali vama će izgledati mnogo lošija nego što jeste. Budićete se s brigama oko novca, stalno ćete nešto kombinovati i planirati. Povremene nalete nezadovoljstva liječićete neracionalnom kupovinom i potrošiti poveći novčani iznos na nepotrebne stvari.

Blizanci


Štogod zamislili, teško ćete ostvariti na planirani način. Očekuju vas situacije na koje nećete imati veći uticaj, a moraćete ih prihvatiti. Kako biste izbjegli moguće sukobe i nove neugodnosti, naoružajte se strpljenjem i promislite prije burne reakcije. Uspijete li sačuvati živce, neće biti loših posljedica. Moguće su probavne smetnje.

Rak


Primijetićete da se vaši radni uslovi poboljšavaju, a moguće su i nove poslovne ponude izvan firme u kojoj radite. Zasad se nemojte obavezivati na bilo šta, posebno ako imate dileme i niste dovoljno sigurni. Porašće vaša popularnost pa će vam se mnogi obraćati za savjet ili vas pozivati u društvo. Uveče biste mogli osjećati umor i zasićenost.

Lav


Bićete uspješni u poslovima koji podrazumijevaju komunikacijske sposobnosti, spretnost u nalaženju i korištenju informacija. Nedovršene ljubavne priče dobiće nove nastavke, čemu ćete i sami pridonijeti. Mogli biste obnoviti staru ljubavnu vezu, posebno ako se prekinula zbog promjene mjesta boravka.

Djevica


Primijetićete da se jedan član porodice drugačije ponaša prema vama, ali nećete imati snage upitati ga šta je uzrok tome. Direktnim pristupom možda ne biste ni postigli očekivane rezultate pa pokušajte diskretnim ispitivanjem saznati šta se u njegovom životu promijenilo. Pripazite na sebe, vaša izdržljivost i snaga zavise od vas.

Vaga


Vrijeme donošenja odluka je iza vas pa je nastupio trenutak u kome će se ostvariti ono što ste zamislili. Što se bolje pripremite to je veća vjerovatnoća da ćete ostvariti rezultate kakve očekujete. Iskoristite nov priliv energije i zaposlite tijelo sportskim aktivnostima. Vijesti iz inostranstva, bilo ljubavne ili poslovne prirode, razveseliće vas.

Škorpija


Razmišljaćete o kupoprodaji nekretnine, ulaganjima u dom ili kupovini novog vozila. Prije donošenja konačne odluke, prikupite informacije i ponude iz više izvora. Mogli biste pretjerati u kupovini namirnica i raznih potrepština. Budite racionalni s novcem, napravite listu prioriteta i sve radite u dogovoru s ukućanima.

Strijelac


Povoljan položaj Mjeseca rasvijetliće vam situaciju koja već neko vrijeme u vašim mislima proizvodi pregršt upitnika. Nastojte pratiti glas svog srca. Dobro ćete podnositi razne napore. Imaćete snage da čitav dan provedete na nogama i radite, a da se ne umorite. Na pamet će vam padati dobre ideje pa će kreativci ostvarivati plodna djela.

Jarac


Brinućete o drugim ljudima, a za vlastite potrebe ostajaće vam vrlo malo slobodnog vremena. Tajne ili zabranjene veze unose sitne neprilike u vašu svakodnevnicu i narušavaju vam miran san. Doskočite emotivnom nezadovoljstvu druženjem i izlascima. Ako ste u braku, dobra volja i otvorenost za partnerove probleme su pola puta do sreće.

Vodolija


Koliko god će vas odgovorne uloge izlagati stresu i neugodnim situacijama, toliko će vam pružati priliku da i dalje napredujete, usavršavate se i naučite nešto novo iz ličnih grešaka. Nemojte dopustiti da vam vanjske okolnosti naruše privatni odnos. Vaša ljubavna veza će biti stabilnija ukoliko odvojite poslovni stres od ljubavnog odnosa.

Ribe


Suočićete se s porastom poslovnih obaveza. Radno okruženje neće biti podsticajno, a sami nećete moći otkloniti prepreke na putu do cilja. Okružite se istomišljenicima. Planirate li putovati, na vrijeme se organizujte i napravite listu stvari koje morate ponijeti. Bićete zaboravni i dekoncentrisani pa pripazite ako ste vozač i putujete na duže relacije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info