Dnevni horoskop za 14.05.2019.

0

Ovan


Ništa vam neće predstavljati problem. Ljudi će vas prihvatati, poslovni partner cijeniti, a šefovi posmatrati sa simpatijama. Shvatićete da je za uspjeh ponekad dovoljan jedan šarmantan osmijeh. Pravi je trenutak da izađete iz nečije sjene i nametnete se. Zanemarite partnerove slabe strane i pokažite više smisla za ustupke i opraštanje.

Bik


Višak energije biće razlog vaših pojačanih aktivnosti na više životnih područja. Kako se u svemu tome ne biste izgubili, na vrijeme se organizujte i koliko god možete pridržavajte se postavljenog plana. Pripazite kako ne biste precijenili vrijednost nekih predmeta i platili za njih više nego što vrijede. Dan nije dobar za kupovinu.

Blizanci


Poslovne obaveze se povećavaju i nameću naporniji ritam, a u nekim važnim situacijama nećete imati podršku kolega ili šefova. To vas ne bi smjelo skrenuti sa zacrtanog puta, naročito ako upotrijebite malo više diplomatskog takta. Moguć je susret s osobom koja će pokrenuti lijepe uspomene ili početak ljubavne veze.

Rak


Osjetićete poštovanje sredine u kojoj se krećete. Zbog toga ćete raširiti krila i postati uspješniji i prodorniji. Poslodavci će prihvatiti vaše ideje i malim, ali značajnim pohvalama motivisati vas da budete još učinkovitiji. Dobra koncentracija, kreativnost i maštovitost biće od velike koristi umjetnicima i osobama slobodne profesije.

Lav


Susretaćete osobe koje nisu praktične u poslovanju. Moraćete sređivati jednostavne stvari koje su drugi zakomplikovali. Istaknuta je različitost mišljenja u vašoj radnoj sredini – pristanite na ustupke. Ljubav će se odvijati u atmosferi strasti i impulsivnosti, ali i nestabilnosti. Ipak, nema mjesta za zabrinutost.

Djevica


Društveni život priskrbiće vam mnogo ugodnih i srećnih trenutaka, a poslovni dogovori će se odvijati na zamišljen način. Neko će shvatiti da ste vi u pravu i da bi bilo dobro prihvatiti vaše mišljenje. Imaćete istaknutije odnose s rodbinom vašeg partnera ili će vaš brat ili sestra biti u finansijskim problemima pa ćete im pomoći.

Vaga


U sklopu radnog mjesta pružiće vam se prilika da se razvijate ili obogatite uobičajenu rutinu. Oni koji su u potrazi za dodatnim izvorom zarade, mogli bi dobiti poziv na informativni razgovor. U brak unesite više “ludosti”, budite izazovniji i maštovitiji. Zdravlje vam je osrednje, ali to nije prepreka da više poradite na svom izgledu.

Škorpija


Podrška, koju ćete dobiti od važne osobe, biće bitna u raspletanju nesporazuma. Uživaćete u razonodi i strastvenom flertu koji će vam priuštiti posebno zanimljiva osoba. Verbalnom snalažljivošću i emotivnošću unijećete mir i stabilnost u bračne odnose, a ugodni trenuci s partnerom očekuju vas tokom večeri.

Strijelac


Obavite poslovni razgovor, potpišite ugovor i pripremite se za ozbiljan ljubavni razgovor. Raščistićete odnos iz prošlosti, ali iskreno se zapitajte je li to odluka iz srca ili razumna procjena. Pronađite načina za novo zbližavanje, ne čekajte da se neke stvari riješe same od sebe. Slijedi vam razgovor sa starijim članom porodice.

Jarac


U poslu ćete zauzeti odlučniji i nepokolebljiviji stav koji će uroditi odličnim rezultatima. Nezaustavljivo ćete koračati naprijed, rušiti sve prepreke i nizati uspjeh za uspjehom. Mogli biste primiti nekoliko pohvala ili nagrada za uložen trud. Poslije posla pronađite neki miran kutak gdje ćete se odmoriti i srediti svoje misli.

Vodolija


Odlučite li žrtvovati privatni život zbog profesionalnog, budite spremni nositi se i sa posljedicama. Poslovni život biće ležerniji i ugodniji ako ljubavne probleme ostavite izvan radnog mjesta. Nedostajaće vam energije i entuzijazma pa biste mogli obaveze stalno odgađati za drugi dan i tako stvoriti nepotrebnu zbrku.

Ribe


Oporavićete se od poslovnih teškoća, ali i dalje ste osjetljivi i ranjivi. Ako svoje sposobnosti bidete vezali za putovanja, strane jezike, umjetnost ili doškolovavanje, bićete vrlo uspješni, čak i nagrađivani. Lako ćete sklapati nova poznanstva pa biste u radnoj sredini mogli steći i simpatije osobe suprotnog pola.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info